inTurda.ro

Prosport.ro despre un fotbalist turdean cu clauză de reziliere de 1 milion de Euro: este as în matematică

Prosport.ro despre un fotbalist turdean cu clauză de reziliere de 1 milion de Euro: este as în matematică

Prosport.ro despre un fotbalist turdean cu clauză de reziliere de 1 milion de Euro: este as în matematică
iunie 30
07:10 2020

Prosport.ro a dedicat un articol fotbalistului Alex Mihai Misarăș, un fundaș central de 23 de ani care în prezent este legitimat la echipa din Liga 2, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, și care are și o altă pasiune pe lângă fotbal. Una mai puțin întâlnită la sportivii de performanță. Este as în matematică. Misarăș a terminat Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor.

Jucătorul originar din Turda a început fotbalul la 6 ani la Arieșul, unde l-a avut antrenor pe Neluțu Sonica. La 14 ani a ajuns la Viitorul Mihai Georgescu, o școală de fotbal din Cluj. În urma unei selecții naționale a jucat două turnee finale la juniori.

Însă, în acest timp, a fost și un elev silitor. A intrat primul la liceu și l-a terminat cu cea mai mare medie, 9,86.

”Pasiunea pentru matenatică am moștenit-o de la mama. Îmi doresc să am cât mai multe meciuri la Liga a 2-a. Am și un atuu prin faptul că sunt stângaci”, a decalarat jucătorul pentru sursa citată.

Până acum, în cariera sa, a jucat pentru Arieșul Turda și Viitorul Mihai Georgescu, la juniori, Dacia Unirea Brăila, Sănătatea Cluj și Viitorul Pandurii Târgu Jiu, la seniori.

La actuala Viitorul Pandurii, când purta denumirea de Energeticianul și își desfășura meciurile de acasă la Petroșani, tânărul fundaș a fost antrenat și de Marin Tudorache, tehnician pe care l-a avut și la Turda. De altfel, este antrenorul care l-a remarcat pe Alex la echipa de juniori unde era căpitan de echipă.

”Mi-a spus că în viitor o să mă antreneze la seniori, ceea ce s-a și întâmplat în 2018, la Petroșani, la Energeticianul, unde am rămas profund impresionat de baza sportivă și mai mult de numele mari care erau înrămate pe holuri, nume care au evoluat la Jiul”, și-a amintit Alex Misarăș.

”Pas cu pas, prin muncă, sper să ajung cât mai sus. Matematica te ajută să gândesti și să rezolvi ecuația din teren”, a mai spus Misarăș, care în acest sezon a fost utilizat în doar 3 meciuri, în timp ce în cel trecut a avut 13 apariții în tricoul echipei la care este legitimat și acum.

Alex Misarăș are în contractul său cu Viitorul Pandurii o clauză de reziliere de un milion de euro, una rar întâlnită și la nivelul primei ligi.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Trei companii clujene au prins topul angajatorilor din România. Vezi care sunt acestea

NTT Data România, Banca Transilvania și Endava România reprezintă companiile care se clasează între primii 30 de angajatori din țară,...

Închide