inTurda.ro

UPDATE: Accident rutier grav produs pe centura Vâlcele – Apahida. 3 persoane decedate!

UPDATE: Accident rutier grav produs pe centura Vâlcele – Apahida. 3 persoane decedate!

UPDATE: Accident rutier grav produs pe centura Vâlcele – Apahida. 3 persoane decedate!
iulie 01
06:57 2020

UPDATE 1: Conform reprezentantilor Ipj Cluj sunt 3 persoane decedate 🙁

UPDATE 2 (ISU CLUJ):

O autospecială pentru intervenție rapidă și comandă, una cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au fost alertate în jurul orei 7.30, pentru a gestiona situația de urgență produsă ca urmare a accidentului produs pe centura de ocolire Vâlcele-Apahida (km 9).
Pompierii au găsit un ansamblu de autovehicule și un autoturism avariate, iar autoturismul proiectat în afara părții carosabile și ocupanții blocați în acesta.
Echipajele medicale au constatat decesul a doi dintre ocupanți, un bărbat și o femeie de cca 40 de ani, și au început manevrele de descarcerare pentru a treia persoană care, inițial, a părut că are semnale vitale. Pe timpul manevrelor de descarcerare s-a constatat că și aceasta era decedată.

UPDATE 3:

Conform reprezentantilor IPJ Cluj un conducator auto de 20 de ani, din comuna Moldovenesti, in timp ce se deplasa pe Varianta Ocotitoare Cluj Est ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune un un ansamblu de vehicule format din cap tractor cu semiremorca. In urma impactului a rezultat decesul a 3 persone, toate din autovehicul.

FOTO ISU CLUJ:


Un accident rutier grav s-a produs pe centura Vâlcele-Apahida în această dimineață în jurul orei 7:30. În eveniment au fost implicate au autoturism și un TIR.

Conform ISU Cluj, apelul de urgență a fost primit de scurt timp fiind vorba despre trei persoane încarcerate. În acest moment intervin 2 autospeciale, un echipaj SMURD și unul SAJ.

Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Revenim cu detaliile oficiale.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primii pași în construcția unui nou spital pentru copii la Cluj-Napoca, legiferați de Parlament

Primii pași în construcția unui nou spital pentru copii la Cluj-Napoca, legiferați de Parlament Am votat împreună cu colegii din...

Închide