inTurda.ro

Dorin Lojigan: La Multi Ani, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”

Dorin Lojigan: La Multi Ani, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”

Dorin Lojigan: La Multi Ani, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”
iulie 01
07:49 2020

La Mulți Ani, Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”

Astăzi, 30 iunie 2020, Baza Aeriană „General Emanoil Ionescu” împlinește 38 de ani. În conformitate cu Ordinul Marelui Stat Major şi a Ordinului comandantului Aviaţiei Militare, începând cu data de 30.06.1982 ia fiinţă o Escadrilă de Aviaţie Vânătoare, care urmează să fie dislocată pe aerodromul Câmpia Turzii.

Având în vedere buna colaborare instituțională pe care Primăria și Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii o are cu Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”, transmitem astăzi cele mai alese gânduri Bazei, precum și tuturor militarilor, soldaților gradați voluntari, personalului contractual civil, personalului navigant și nenavigant, subofițerilor, maiștrilor militari, ofițerilor și ofițerilor superiori care, în toți anii de existență ai acesteia au slujit, apărând granițele și însemnele națiunii române! Avem o recunoștință sinceră și pentru piloții, militarii și maiștrii militari care servesc patria de la Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu”.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,
Dorin Nicolae LOJIGAN

Related Articles

Citește articolul precedent:
CNMV Turda: Adela-Andreea Tiganila confirma din nou ca este „eleva de nota 10”

Reprezentanți ai Colegiului Național Mihai Viteazul Turda au declarat într-o postare publică faptul că Adela-Andreea Tiganila confirma din nou ca...

Închide