inTurda.ro

Accident cu 2 morti pe Autostrada Transilvania

Accident cu 2 morti pe Autostrada Transilvania

Accident cu 2 morti pe Autostrada Transilvania
iulie 03
09:36 2020

Un accident rutier s-a produs azi noapte în jurul orei 3:30. Din primele informații un autoturism a acroșat o persoană și a ieșit în decor.

O autospecială cu modul de descarcerare, două echipaje SMURD și unul SAJ au fost alertate în cursul nopții ca urmare a unui accident rutier produs pe autostrada A3, km 20, sensul de mers Gilău-Turda.

Pompierii au găsit un ansamblu de vehicule (cap tractor cu remorca) și un autoturism avariate, un bărbat întins pe carosabil și o femeie încarcerată în autoturism.

Echipajele medicale au consultat bărbatul de 43 de ani, însă din păcate acesta nu prezenta semnale vitale și leziunile suferite nu au permis efectuarea manevrelor de resuscitare” transmite ISU Cluj.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea femeii de 41 de ani din autoturism și pentru extragerea acesteia, după care au fost începute manevrele de resuscitare, însă fără a putea readuce semnalele vitale pentru femeie.

Un bărbat de 44 de ani și o fetiță de 9 ani (pasageră în cabina camionului) au fost consultați de către echipajele medicale fără a fi transportați la spital.

CONFORM IPJ CLUJ, un conducător auto de 44 de ani, din judeţul Harghita, în timp ce se deplasa pe autostrada A3, din direcţia Gilău spre Turda, a surprins pe partea carosabilă o persoană.

În încercarea de a evita impactul, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu ansamblul de vehicule. Ulterior, a ricoşat şi a lovit persoana aflată pe partea carosabilă.

În urma impactului, a rezultat decesul a două persoane, o femeie de 43 de ani, pasager în autovehicul şi un bărbat de 44 de ani, din judeţul Bihor, care se afla pe partea carosabilă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, transmite IPJ Cluj. 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lansare proiect: „REABILITAREA, MODERNIZAREA SI DOTAREA TEATRULUI AURELIU MANEA, TURDA”

ANUNȚ DE PRESĂ                                                                                                        Data: 02.07.2020                   Lansare proiect “REABILITAREA, MODERNIZAREA SI DOTAREA TEATRULUI AURELIU MANEA, TURDA”   Ministerul Lucrărilor...

Închide