inTurda.ro

ANUNT: ÎN ATENTIA CETĂTENILOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII

ANUNT: ÎN ATENTIA CETĂTENILOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII

ANUNT: ÎN ATENTIA CETĂTENILOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII
iulie 06
15:53 2020

ANUNȚ – ÎN ATENȚIA CETĂȚENILOR MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII –

Începând cu data de 8 iulie 2020, la nivelul municipiului va demara o campanie de dezinsecție împotriva țânțarilor, căpușelor și omizilor.

Operațiunea este efectuată de către Compania de Salubritate, în conformitate cu prevederile Contractului de delegare a gestiunii activității de deratizare, dezinfecție și dezinsecție, inclusiv dreptul  de a administra infrastructura tehnico-edilitară aferentă activității în aria teritorială a Municipiului Câmpia Turzii”, nr. 15508 din data de 14.06.2017.

Astfel, până vineri,10 iulie 2020, vor fi supuse operațiunii de dezinsecție următoarele locații din municipiu: scuaruri, zone verzi locuințe condominiu, zonele verzi specializate (ale instituțiilor), aliniamentele de infrastructură și bazele sportive.

În eventualitatea în care vremea nefavorabilă va împiedica efectuarea operațiunii, aceasta va fi suspendată, urmând a continua când vremea o va permite.

Direcția Relații cu Comunitatea

Related Articles

Citește articolul precedent:
Programul „Fii voluntar în orașul tău!” își arată roadele

Programul „Fii voluntar în orașul tău!” își arată roadele Începând cu anul 2019, Primăria Municipiului Câmpia Turzii a lansat programul „Fii...

Închide