inTurda.ro

Încă două proiecte de dezvoltare pentru Municipiul Câmpia Turzii

Încă două proiecte de dezvoltare pentru Municipiul Câmpia Turzii

Încă două proiecte de dezvoltare pentru Municipiul Câmpia Turzii
iulie 06
18:18 2020

Încă două proiecte de dezvoltare pentru Municipiul Câmpia Turzii !

Astăzi am depus la Compania Națională de Investiții cereri de finanțare pentru două proiecte de maximă importanță pentru dezvoltarea municipiului Câmpia Turzii.

Primul dintre acestea, implică reabilitarea și modernizarea la cele mai noi standarde competiționale a Sălii Sporturilor „Ioan Stanatiev”, Odată finalizat, acest proiect va permite organizarea de competiții sportive in-door în condiții optime. Reabilitarea Sălii Sporturilor se află deja pe lista sinteză a investițiilor pe care Compania Națională de Investiții le va realiza în cel mai scurt timp.

Al doilea proiect depus astăzi pentru obținerea finanțării „Mobilitate alternativă în Municipiul Câmpia Turzii” vizează amenajarea de piste de biciclete, asfaltarea și reabilitarea mai multor străzi din oraș, după cum urmează: Vasile Goldiș, Nicolae Titulescu, Traian, Petru Maior, Simion Bărnuțiu, Gheorghe Lazăr, Școlii, Șoferilor, 1 mai, Teilor, Parcului, Alee Parc, Alee Nord, Alee Sud. După reabilitarea lor, aceste străzi vor deveni parte componentă a Planului de Mobilitate Urbană Durabilă din Municipiul Câmpia Turzii.

Disponibilitatea Guvernului PNL de a finanța proiecte de dezvoltare, din fonduri naționale, reprezintă o resursă foarte benefică pentru comunitățile locale, iar noi suntem mereu pregătiți să absoarbem fonduri guvernamentale și europene – în beneficiul cetățenilor.
Reconstruim orașul pas cu pas, folosindu-ne de toate resursele financiare pe care le putem atrage spre noi.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Legea privind educația online, promulgată de Iohannis. Profesorii și elevii vor primi, la cerere, o tabletă sau un laptop

Președintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de promulgare a legii care modifică Legea Educației Naționale, potrivit căreia se dă...

Închide