inTurda.ro

TEATRUL are EROII SĂI!

TEATRUL are EROII SĂI!

TEATRUL are EROII SĂI!
iulie 07
13:37 2020

TEATRUL are EROII SĂI  

 

În perioada 26 iunie -5 iulie 2020 a avut loc la Turda, Festivalul Internațional de Teatru, eveniment ajuns la cea de a 4-a ediţie, în cadrul căruia în spații exclusiv outdoor și respectând măsurile impuse de autorități, au fost prezentate publicului comedii, spectacole muzicale, spectacole de stradă, spectacole pentru copii, one man show-uri, concerte și video proiecții.

Dintre zecile de spectacole prezentate, amintim Visul unei Nopți de vară și Îndrăgostiții din Ancona care din primele zile au fost SOLD-OUT, au urmat apoi Gunoierul, Impro Șou, one man show-ul S-a întamplat într-o joi, Trix Show și Take Ianke și Cadîr spectacole care s-au jucat cu casa închisă.

Publicul a avut ocazia să participe la concertul susținut de trupa La Chakra din Chile iar Radu Nechifor & Friends au creat o atmosferă extraordinară în curtea teatrului.

 

“Nu a fost ușor să organizezi un festival de teatru în condițiile impuse. DA! Suntem Primul festival de teatru din România post pandemie și meritul nu este al meu, este al colegilor mei, al voluntarilor și al spectatorilor deopotrivă. Pe ei aș dori să îi declar EROII acestui festival!

Doresc să le mulțumesc tuturor partenerilor și sponsorilor ce ne-au fost alături la greu. Împreună am reușit să clădim o ediție spectaculoasă a Festivalului, o ediție de pandemie am spus noi și îi asigurăm că vom duce mai departe acest magnific proiect.

Mulțumim pentru sprijin partenerilor media care au preluat informația despre festival pe propriile canale și în social media.” a spus Cătălin Grigoraș Manager TNAMT și Director al Festivalului Internațional de Teatru Turda.

 

În iulie și august vă așteptăm la teatru! În perioada următoare vor avea loc lansări de carte, proiecții, spectacole pentru maturi și pentru cei mici care vor fi programate în weekend-urile verii în noua locație improvizată la vreme de pandemie: curtea teatrului.

Se vor respecta  măsurile de siguranță și de protecție impuse prin lege.

Informații despre program găsiți pe www.teatrulaureliumaneaturda.ro și pe pagina oficială de facebook.

 

 

Biroul de presă

Related Articles

Citește articolul precedent:
consiliul local campia turzii online
Consiliul Local al Municipiului Câmpia Turzii convocat în ședintă extraordinară

DISPOZIȚIE Nr. _423_ din _07.07.2020_ privind convocarea Consiliului Local al Municipiului Câmpia Turzii în ședință extraordinară   Primarul Municipiului Câmpia...

Închide