inTurda.ro

Anunt – Remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunt – Remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Anunt – Remediere avarie: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
iulie 13
15:51 2020
Anunț – Remediere avarie
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 13.07.2020, între orele 15.30 – 18.00,  în municipiul Turda. 
Sunt afectate imobilele situate pe:
– Str. Ceferiștilor
– Str. Moților
– Str. Negru-Vodă
– Str. Intrare Negru-Vodă
– Str. Fabricii
– Str. Horticulturii
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada Ceferiștilor. Avaria a fost produsă de constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) care desfășoară lucrări în zonă conform contractului ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6) – “Proiectul regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii” 
Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare pentru remedierea avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO: Dorin Lojigan, proiecte și noutăti pentru Câmpia Turzii

Primarul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae Lojigan, a susținut astăzi, 13 iulie 2020, o conferință de presă prin intermediul căreia...

Închide