inTurda.ro

Surse: Auchan Turda se deschide săptămâna viitoare!

Surse: Auchan Turda se deschide săptămâna viitoare!

Surse: Auchan Turda se deschide săptămâna viitoare!
iulie 14
14:52 2020

Surse inTurda.ro au menționat că magazinul Auchan Turda se va deschide săptămâna viitoare, cel mai probabil în data de 23 iulie 2020!

Supermarketul de pe strada Ștefan cel Mare, langa magazinul Dedeman, se va deschide astfel cu mult timp înainte de termenul de finalizare a constructiei care a fost anunțat inițial pentru luna decembrie 2021!

 

Data menționată anterior nu este confirmată oficial de reprezentanții Auchan România.


Despre Auchan: Auchan Retail este  o companie de familie cu o prezenta internationala, o companie  umana si indrazneata. Auchan Retail este un distribuitor istoric si un comerciant de noua generatie.

Auchan Retail este un comerciant implicat cu o traditie de 55 de ani. Un comerciant care se schimba intr-o lume aflata in schimbare si care vine in intampinarea consumatorilor tot mai interesati de starea lor de bine – Auchan are ambitia de a le schimba viata.

Auchan Retail nu este doar un distribuitor. Este un comerciant care isi selecteaza produsele si furnizorii, care isi cunoaste clientii. Un comerciant care imbina avantajele digitalului cu cele ale magazinelor fizice pentru a propune clientilor sai o experienta personalizata. Un comerciant care isi transforma spatiile in zone de viata si de cumparaturi, de petrecere a timpului liber in mod placut.

Auchan Retail este preocupat atat de clientii cat si de colaboratorii sai, acordandu-le prioritate, in toate proiectele sale. Peste tot in lume, angajatii Auchan Retail imartasesc aceeasi viziune – a unui comert in care atentia pentru om si mediu primeaza in fata a orice altceva.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lidl ridică un magazin la Turda, lângă fosta fabrică de bere

Lidl va construi un supermarket în zona din spatele fostei fabrici de bere din Turda, în apropiere de malul Arieșului....

Închide