inTurda.ro

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în 17 iulie

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în 17 iulie

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda în 17 iulie
iulie 15
13:25 2020

Anunț

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.07.2020, între orele 08.00 – 17.00,  în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:

 

  • 22 Decembrie 1989 – de la nr. 26 la nr. 64A
  • Intrarea Armatei

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă PE100, DN160, pe str. 22 Decembrie 1989.

 

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – AGRIAPIPE KFT (terț susținător tehnică și profesională) – EMIT GROUP-ERCOLE MARRELI TEHNOLOGICI SRL (terț susținător financiar contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”

 

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Noi finantări europene, de aproape 5 milioane de euro pentru Câmpia Turzii

Primarul Municipiului Câmpia Turzii, Dorin Nicolae LOJIGAN, a semnat în această săptămână un nou contract de finanțare cu fonduri europene...

Închide