inTurda.ro

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda mâine, 17 iulie

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda mâine, 17 iulie

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda mâine, 17 iulie
iulie 16
12:32 2020
Anunț 
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 
Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.07.2020, între orele 09.00 – 12.00,  în municipiul Turda. Sunt afectate imobilele situate pe:
– Str. Ceferiștilor
– Str. Negru-Vodă 
– Str. Intrarea Negru-Vodă
– Str. Transbordării 
– Str. Moților
– Str. Locomotivei
Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă PE100, DN 110 pe str. Intrarea Negru-vodă.
Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – AGRIAPIPE KFT (terț susținător tehnică și profesională) – EMIT GROUP-ERCOLE MARRELI TEHNOLOGICI SRL (terț susținător financiar contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”
Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Related Articles

Citește articolul precedent:
O doamnă a depus la sediul Politiei Locale o sumă de bani găsită pe o stradă din Turda

INFORMARE:   Va comunicăm în data de 15 iulie 2020, o doamnă a depus la sediul Poliției Locale Turda  o...

Închide