inTurda.ro

Avram Gal: Vedeti oportuna o coalitie intre PSD si ALDE Campia Turzii?

Avram Gal: Vedeti oportuna o coalitie intre PSD si ALDE Campia Turzii?

Avram Gal: Vedeti oportuna o coalitie intre PSD si ALDE Campia Turzii?
iulie 20
18:46 2020

FOARTE IMPORTANT!!!
Fiind stabilită data alegerilor locale, în 27 septembrie 2020, și fiind conștienți de faptul că de rezultatele acestor alegeri vor depinde viitorul și adevărata prosperitate a orașului nostru, ne adresăm cetățenilor municipiului Câmpia Turzii cu intenția de a-i consulta cu privire la o posibilă coaliție între PSD și ALDE, candidați pe liste comune, la primărie și în consiliul local.

Având în vedere că o coaliție locală ar duce la concentrarea și coordonarea eforturilor înspre binele cetățenilor, vă adresăm întrebarea:
Vedeți ca oportună realizarea unei coaliții locale între ALDE și PSD, având ca scop unirea eforturilor pentru atingerea prosperității mult așteptate, a dezvoltării și modernizării municipiului?!

Răspunsul dumneavoastră este foarte important, deoarece vă propunem o nouă administrație bazată pe înțelegere, muncă în echipă și o viziune axată pe nevoile comunității locale.

Împreună dorim și putem să readucem la viață Câmpia Turzii!

Related Articles

Citește articolul precedent:
Festivalul de Folclor de la Turda a fost anulat! Nu vor mai fi permise adunări publice!

În contextul focarului de infecție descoperit pe strada Margaretelor din Turda, Comitetul Local pentru Situații de Urgență a luat o...

Închide