inTurda.ro

Focar de coronavirus în comunitatea de pe strada Margaretelor

Focar de coronavirus în comunitatea de pe strada Margaretelor

Focar de coronavirus în comunitatea de pe strada Margaretelor
iulie 20
12:56 2020

Un focar de coronavirus a apărut în comunitatea de romi din Turda, de pe strada Margaretelor, unde și acum cîteva luni au fost probleme, dar atunci infectarea a fost izolată.

Conform stiridecluj.ro, acum sunt 13 persoane cu coronavirus internate la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj. 

Prefectul județului Cluj, Mircea Abrudean, a declarat că la Turda este vorba despre transmitere comunitară și este dificil să se afle sursa îmbolnăvirii. Toate cazurile de acum sunt asimptomatice.

Ancheta epidemiologică e in curs de finalizare. Momentan avem patrule de poliție, jandarmi și poliție locală la fata locului pentru a încerca să izolăm comunitatea”, a spus Mircea Abrudean.

În luna mai, a fost depistat tot acolo un caz de coronavirus în plină stare de urgență. În comunitatea de pe strada Margaretelor nu se respectau atunci deloc regulile de igienă și se făceau petreceri.

Related Articles

Citește articolul precedent:
DOCUMENT: 3 forme de sprijin în valoare de 1 miliard de Euro avizat pentru IMM-uri. Alocări pe principiul primul venit-primul servit!

Guvernul a discutat, joi, în primă lectură, o ordonanță de urgență pentru sprijinirea din fonduri europene nerambursabile, în cuantum de...

Închide