inTurda.ro

Un nou accident mortal în Judetul Cluj. Interventie cu elicopterul SMURD

Un nou accident mortal în Judetul Cluj. Interventie cu elicopterul SMURD

Un nou accident mortal în Judetul Cluj. Interventie cu elicopterul SMURD
iulie 21
12:59 2020

Conform reprezentantilor Ipj Cluj un conducător auto de 52 de ani, din comuna Floresti, jud Cluj, care se deplasa pe drumul comunal 115 , ajuns la intersecția cu DJ108C, nu a respectat semnificația indicatorului ‘cedează trecerea’, a pătruns în intersecție, fiind acrosat de un autovehicul condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, din comuna Floresti.Impactul a dus la rasturnarea autoturismului vinovat .

Din nefericire, in urma impactului, a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 52 de ani și rănirea unui pasager din acelasi autovehicul.

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier produs în apropiere de localitatea Mănăstireni.

Solicitarea a fost primită în jurul orei 10.10, iar la locul accidentului pompierii au găsit o autoutilitară și un autoturism avariate și ieșite în afara părții carosabile.

În autoturism erau încarcerate o femeie și un bărbat, dintre care bărbatul nu mai prezenta stare de conștiență. S-a acționat pentru descarcerarea celor două persoane, iar pentru bărbat s-au început imediat manevrele de resuscitate. Din păcate corpul bărbatului nu a mai reacționat, în ciuda eforturilor depuse de către salvatori.

Femeia a fost extrasă de către pompieri și a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Cluj-Napoca, pentru investigații și îngrijiri de specialitate. Aceasta era conștientă și cooperantă.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Operatiuni de dezinsectie pe domeniul public Turda în perioada 21-29 iulie

                                                                                 21/07/2020   Societatea DDD INSECTO SRL informează populația municipiului Turda despre operațiunile de dezinsecție care se vor efectua pe...

Închide