inTurda.ro

PRO România Turda propune SCHIMBAREA în cea mai mare măsură a actualilor Aleși Locali!

PRO România Turda propune SCHIMBAREA în cea mai mare măsură a actualilor Aleși Locali!

PRO România Turda  propune SCHIMBAREA în cea mai mare măsură a actualilor Aleși Locali!
iulie 23
12:24 2020

PRO ROMANIA TURDA  propune SCHIMBAREA în cea mai mare măsură a actualilor Aleși Locali! 

    Dragi turdeni, toți cei care dorim să candidăm pentru o functie de Ales Local , avem o datorie morală față de dumneavoastră, aceea a sincerității, a devotamentului și a implicării într-un proiect care se numește TURDA , ORAȘ MODERN ȘI SIGUR . Un oraș curat și atractiv , un oraș liniștit și prosper.

La Turda, foarte multi turdeni doresc o schimbare. Doresc ceva nou. Un alt spirit , o altă abordare și o altă viziune . Un Primar aplecat spre nevoile tuturor turdenilor , vizionar , pragmatic și aplicat , care să unească toate spiritele cu energie pozitivă și să aibă capacitatea să facă echipă cu toti turdenii cu experiență care se pun în slujba comunității . Un Viceprimar harnic , activ si implicat , care să fie mâna dreapta a Primarului fiind de un real folos în implementarea proiectelor care se derulează la Turda . Si un Consiliu Local cu reprezentanți de BUNĂ CREDINȚĂ , consacrați dezvoltarii și modernizării municipiului.

Dragi turdeni eu vă propun SCHIMBAREA .
Schimbarea în cea mai mare măsură a actualilor Aleși Locali iar votul dvs să valideze oameni care vor cu adevărat să facă ceva pentru comunitatea noastră, oameni care au confirmat în viață prin calitate și experiență, oameni care au făcut ceva pentru orașul nostru și care nu își urmăresc doar propriul interes , de familie sau de grup politic.

TOȚI ACTUALII ALEȘI LOCALI TREBUIE SĂ PREZINTE PUBLIC ” RAPORTUL DE ACTIVITATE ,, pentru cei 4 ani de mandat . Ce au făcut pentru oraș , ce hotărări de Consiliu Local au inițiat și ce proiect din Turda se leagă de numele lor . Este o datorie de onoare și o dovadă de respect față de turdeni . ( Ceva mă face să intuiesc că foarte mulți nu își vor prezenta raportul de activitate . Ce ar putea spune ? )
Toți Aleșii Locali sunt obligați ca în fiecare an să își depună Declarația de Avere și Declarația de Interese . Este o obligație legală . ( Oare unii Aleși din mandatul 2016 – 2020 sunt mai presus de lege ? )

TOȚI Aleșii Locali să prezinte public Registrul de Audiențe cu cetățenii pentru acest mandat.

Turda următorilor 4 ani trebuie să devină punct de referință economică , turistică , balneară și socială prin implicarea directă a turdeanului alături de Primar și administrația locală . O administrație competentă , cu activitate transparentă și onestă va aprecia la justa valoare cetățeanul, îl va sprijini și îl va convinge că fără conlucrare și consens , visele nu au nicio șansă reală . Și știm deja cu toții că timpul nu ne mai permite doar să visăm.

Eu vă propun SCHIMBAREA , vă dau soluțiile pentru împlinirea schimbării și vă stau la dispoziție alături de echipa de specialiști care mă susține.
Numesc titulatura de ALES LOCAL , ca profesie de credință față de orașul nostru , față de comunitatea unde ne-am născut și am crescut și unde s-au născut și au crescut copiii și nepoții noștri.

Stimați turdeni , credeți în dreptul dumneavoastră de a trai într-un oraș curat , sigur și prosper ! Într-un oraș european ! Credeți în schimbare !
Dragi prieteni doresc să vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de mine și m-ați susținut dându-mi putere și încredere și de asemenea celor care m-ați penalizat oferindu-mi posibilitatea să stau ancorat în realitate și să învăț . A fost o imensă cinste și onoare pentru mine și vă promit cu mâna pe suflet că am să rămân întotdeauna UN OM la dispoziția dumneavoastră.

Cu respect și prietenie,
al dumneavoastră Mircea Vicentiu Irimie
PRO ROMANIA TURDA 💙💛

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un preot le cere oamenilor să nu mai creadă în conspirații: „E un trend acum să nu mai crezi în nimic. Nici în Covid, nici în vaccinuri, în medici, în specialiști”

Preotul Bogdan Chiorean, medic de profesie, care conduce un centru de îngrijiri paliative pentru bolnavi în faza terminală în Cluj-Napoca,...

Închide