inTurda.ro

Foto/VIDEO: Vezi cum arată perla litoralului românesc. Complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost readus la viață

Foto/VIDEO: Vezi cum arată perla litoralului românesc. Complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost readus la viață

Foto/VIDEO: Vezi cum arată perla litoralului românesc. Complexul hotelier Amfiteatru-Panoramic-Belvedere a fost readus la viață
iulie 27
11:27 2020

Supranumit „perla litoralului românesc”, complexul hotelier Amfitreatru-Panoramic-Belvedere din Olimp a fost readus la gloria de altădată, după ce a fost modernizat de către omul de afaceri Mohammad Murad.

Complexul care operează sub denumirea Phoenicia Blue View Resort a fost inaugurat joi şi este cel mai mare resort din sudul litoralului. Complexul are 1.200 de camere şi 3.000 de locuri şi a fost transformat într-un resort de 4 stele all inclusive. În vara acestui an sunt date în folosinţă corpurile Panoramic şi Belvedere, urmând ca Amfiteatru să se alăture celor două în vara anului viitor.

Anul acesta se împlinesc 50 de ani de existență a complexului hotelier Amfiteatru-Belvedere-Panoramic. Acești 50 de ani reprezintă câteva generații de români ce s-au bucurat și au trăit amintiri frumoase aici, în golful de la Olimp. După o lungă perioadă în care a fost uitată în trecut, Perla litoralului românesc revine în prim plan.

Pentru noi, acest loc a fost centrul Universului în ultimele 9 luni. O provocare la care am făcut față cu brio și de care vom fi legați toată viața. Phoenicia Blue View este rezultatul efortului unei echipe dedicate, cu o experiență de peste 15 ani în domeniu.”


Amfiteatru Panoramic Belvedere isi intampina acum oaspetii cu amenajari complet noi, cu interioare elegante si dotari specifice unui complex de 4 stele – piscine, restaurant, terase, baruri, locuri de joaca, plaja privata etc. 

Amfiteatru Panoramic Belvedere – Phoenicia Blue View Resort Olimp se desfasoara pe o suprafata de 47000 mp si are un total de 1500 locuri de cazare. Oaspetii complexului beneficiaza de plaja privata din fata complexului, strajuita de doua diguri care formeaza un golf cu apa linistita, 4 piscine (2 pentru adulti si 2 pentru copii), 2 restaurante, 2 baruri, spatiu verde si gradini amenajate, si o cafenea. 

Pentru copii este amenajata o piscina cu tobogan si mai multe spatii si locuri de joaca. Ca si activitati, cei mici sunt invitati la spectacole, ateliere de creatie si alte activitati distractive.
Hotel Belvedere are 219 de camere si apartamente, cu un total 455 de locuri de cazare. Hotel Panoramic pune la dispozitia oaspetilor sai 214 camere, insumand un total de 439 de locuri de cazare. Hotel Amfiteatru, care se va deschide in 2021, are un numar de 336 camere si apartamente. Camerele au vedere spre mare sau spre piscina.

Vezi AICI GALERIA FOTO. Click AICI.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Loturile 1 şi 2 ale Autostrăzii Sebeş-Turda ar putea fi finalizate până la sfârşitul lunii noiembrie

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat că loturile 1 şi 2 ale autostrăzii Sebeş-Turda ar putea fi gata până la...

Închide