inTurda.ro

Avram Gal: Veste bună pentru Câmpia Turzii, de la București!

Avram Gal: Veste bună pentru Câmpia Turzii, de la București!

Avram Gal: Veste bună pentru Câmpia Turzii, de la București!
iulie 28
21:59 2020

Veste bună pentru Câmpia Turzii, de la București! 22.575.257 lei pentru centrul social de zi, patinoar și Skate Park!

Chiar dacă realizările oamenilor politici sunt de fapt responsabilitatea lor, de cele mai multe ori există tendința de a fi considerate ca fiind niște reușite personale!

Întotdeauna am sprijinit și voi sprijini proiectele localității noastre, indiferent de orientarea politică.

Astăzi, împreună cu domnul consilier județean Petre Pop, am fost la Ministerul Dezvoltării, la foștii mei colegi, unde o perioadă de timp am deținut calitatea de consilier onorific al ministrului, poziție din care am încercat mereu să sprijin orașul nostru. Bineînțeles că am întrebat de proiectele municipiului Câmpia Turzii, iar foștii mei colegi mi-au răspuns așa:
,,Domnule Avram Gal, vă dăm o veste bună pentru cetățenii localității dumneavoastră. S-a semnat contractul de finanțare în valoare de 22.575.257 lei pentru centru social de zi, patinoar și Skate Park! Felicitări!”

Trebuie să mulțumim pentru această reușită specialiștilor din Primăria Câmpia Turzii și consilierilor locali care au aprobat aceste proiecte. În același timp, îi asigur că voi sprijini în continuare și implementarea acestor proiecte!
Doamne-ajută!

Avram Gal,

Presedinte ALDE Campia Turzii.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lămuriri în ceea ce privește cazul depistat cu COVID-19 în Primăria Turda

Dragi turdeni, având în vedere contextul actual, venim cu câteva lămuriri în ceea ce privește cazul depistat cu COVID-19 în...

Închide