inTurda.ro

Președintele PSD Cluj despre candidatul de la Câmpia Turzii: „Nu mai știu cum îl cheamă”

Președintele PSD Cluj despre candidatul de la Câmpia Turzii: „Nu mai știu cum îl cheamă”

Președintele PSD Cluj despre candidatul de la Câmpia Turzii: „Nu mai știu cum îl cheamă”
iulie 28
12:09 2020

< Președintele PSD Cluj, într-un interviu acordat publicației media9.ro despre candidații PSD la alegerile locale, a afirmat printre altele că „nu mai știe cum îl cheamă” pe candidatul desemnat pentru funcția de primar al Câmpiei Turzii.

Motivele invocate de Gheorghe Șimon sunt o „presiune” pe care  PNL-istul Alin Tișe (Președintele Consiliului Județean Cluj) le-ar exercita asupra partidului (nr.: asupra PSD!) și teama că Dorin Lojigan (Primarul în funcție la Câmpia Turzii, tot PNL-ist) ar putea negocia cu candidatul PSD. 

Redăm mai jos discuția între reporterul Media9 și Gheorghe Șimon, despre candidații PSD la primăriile Turda și Câmpia Turzii:

– Turda?

La Turda am și validat candidatul. Președintele organizației, Răzvan Ciortea.

– Răzvan Ciortea. Am ajuns undeva :). La Câmpia Turzii?

Am stabilit și la Câmpia Turzii. Nu mai știu cum îi cheamă. Nu aș prefera să vă dau nume, înțelegeți? Și e normal să nu vă dau nume, pentru că există o presiune continuă pe partid, din partea lui Tișe, care e în stare dacă l-am găsit pe Șimon Gheorghe candidat, să meargă să îl convingă, să îi promită, să îi facă, să îi dreagă, să îl amenințe chiar, ca să nu mai candideze. Și atunci prefer ca aceste chestiuni să fie publice mai încolo. Eu știu că dvs sunteți curios, și toată presa este, dar eu trebuie să îmi păstrez siguranța mea.

– Dar la Câmpia Turzii, de exemplu, primarul este de la PNL. Nu ar exista motive să vă “fure” liberalii candidatul.

– Primarul în funcție este de la PNL și ar dori să nu candideze nimeni, dacă se poate. Lojigan ar vrea să nu se bată cu nimeni, eventual să își pună el doi “iepuri”. Ăsta este adevărul.

 

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întreruperi de curent mâine la Turda pe mai multe străzi, între orele 13:00 – 20:00!

Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Cluj-Napoca anunţă întreruperea alimentării cu energie electrică în Municipiul Turda, în data de 29 iulie...

Închide