inTurda.ro

TNL Turda invită partidele la discuții

TNL Turda invită partidele la discuții

TNL Turda invită partidele la discuții
iulie 30
19:07 2020

Comunicat:

TNL Turda invită partidele la discuții

Turda se va dezvolta pe atât de mult pe cât reușesc cetățenii să colaboreze și să se implice, dar dacă vrem să vedem un oraș unit, primii care ar trebui să dea tonul suntem noi, cei din politică. Sigur că între putere și opoziție vor exista întotdeauna unele conflicte. Dedicarea pentru oraș, în schimb, presupune demersuri transpartinice pentru a asigura satisfacerea interesului public. 

Astăzi celebrăm Ziua Internațională a Prieteniei și invităm conducerile tuturor structurilor de tineret din oraș să facem împreună un pas istoric pentru Turda: un prim grup de discuții, de idei și propuneri pentru tineret. 

Democrația presupune diversitate, dar pentru ca aceasta să funcționeze, ea presupune și dialog. În cazul în care sunteți interesați să inițiem măcar o primă discuție, vă invităm să ne trimiteți datele voastre de contact pe pagina de Facebook, sau într-un mail la tnlturda@gmail.com. 

Cu entuziasm,

Conducerea TNL Turda

Publicată de Roman-Crisan Horia pe Joi, 30 iulie 2020

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
TNL Câmpia Turzii are un nou reprezentant în Consiliul Local!

Începând de astăzi, TNL Câmpia Turzii are un nou reprezentant în Consiliul Local! În cadrul ședinței ordinare aferente lunii iulie,...

Închide