inTurda.ro

Bucură-te cu familia de o vară fabuloasă cu ajutorul setului „Pentru cei mici”!

Bucură-te cu familia de o vară fabuloasă cu ajutorul setului „Pentru cei mici”!

Bucură-te cu familia de o vară fabuloasă cu ajutorul setului „Pentru cei mici”!
august 03
12:12 2020

Bucură-te cu familia de o vară fabuloasă cu ajutorul setului „Pentru cei mici”! Copiii iubesc uleiurile esențiale! 

Poate datorită sticlelor drăguțe, colorate sau datorită varietății de miresme noi pe care ei doresc să le exploreze. Indiferent de care este motivul, cei mai mici membri ai familiei apar întotdeauna când este momentul să umpli aromatizatorul. Ajută-i să înceapă cu propria lor rutină de uleiuri esențiale cu setul nostru de ediție specială „Pentru cei mici”!

Setul conține uleiurile Gentle Baby 15 ml și Lavender 5 ml și un aromatizator Feather the Owl.

Din momentul în care se trezesc până când plutesc din nou în lumea viselor, vor iubi combinația calmantă a celor cinci opțiuni de sunete ale aromatizatorului Feather the Owl (ploaie, păsărele, valuri de ocean, ventilator și cântecel de leagăn) și aromele lor favorite de uleiuri esențiale.

Gentle Baby este o combinație moale, parfumată de uleiuri esențiale concepute special pentru mame și copii. Ajută la calmarea emoțiilor în timpul sarcinii și este utilă pentru liniștirea copiilor cu probleme. Este, de asemenea, liniștitor pentru piele delicată. Multe dintre uleiurile esențiale din acest amestec sunt folosite în cosmeticele de elită pentru a spori aspectul tineresc. 

Autoarea americana Jen O‘Sullivan folosește acest ulei în rutina zilnică de îngrijire a feței împotriva ridurilor și a petelor solare.

Uleiul esențial Lavender (Lavandula angustifolia) are un parfum proaspăt, dulce, floral care este calmant și revigorant. Fiind unul dintre cele mai flexibile uleiuri esențiale, nu trebuie să lipsească din nicio casă. Este excelent pentru relaxare înainte de ora culcării, însă are și proprietăți echilibrante care sunt perfecte pentru asigurarea unor efecte energizante și revigorante. Lavanda este apreciată foarte mult pentru efectele sale benefice pentru piele și frumusețe. Omul de știință francez René Gattefossé a fost primul care a descoperit aceste proprietăți atunci când și-a ars puternic mâinile într-o explozie din laborator.

Reducerea se aplică până în data de 31 august 2020. Pentru mai multe detalii contactează-ne la numărul de telefon 0756.999.375 (apel telefonic sau mesaj pe WhatsApp).

Related Articles

Citește articolul precedent:
Un INDEPENDENT și-a anuntat CANDIDATURA la Primăria TURDA

Un nou candidat la funcția de primar al municipiului Turda și-a anunțat candidatura. Actualul consilier local Nicolae Roș (ales pe...

Închide