inTurda.ro

Salina Turda, tărâmul magic din adâncul Transilvaniei

Salina Turda, tărâmul magic din adâncul Transilvaniei

Salina Turda, tărâmul magic din adâncul Transilvaniei
august 04
17:12 2020

Salina Turda este tărâmul magic din adâncul Transilvaniei.

O comoară din adâncuri, care se lasă dezvăluită, în întreaga-i frumusețe. Un tărâm magic, care face bine. Te îmbie la relaxare, deconectare, apropiere de natură și de cei dragi. Un izvor inepuizabil de sănătate.

Este unul dintre puținele obiective turistice din România incluse în celebrul ghid de călătorii Michelin, primind două stele Michelin, din maximul de trei posibile. Salina Turda este singura salină din România inclusă în acest ghid, autorii ghidului fiind profund impresionați de Salina Turda, considerând-o „modernă și surprinzătoare”.

Experiențele deosebite ale turiștilor, mediul sănătos și magia obiectivului fac din Salina Turda una dintre cele mai mari atracții turistice din România.

Sute de mii de turiști vin anual să străbată labirintul subteran în sare, care te poartă în adâncurile magice. Salina Turda este ca o poveste frumoasă, plină de mister și legendă. O atracție turistică remarcabilă în lume. Un tărâm al binelui.

Vizitarea Salinei Turda este, înainte de toate, o experiență deosebită, cu explorarea unui cadru geografic unic, pătrunderea în adâncuri, într-un teritoriu cu legende fabuloase și aer pur, binefăcător pentru organism. Turistul are parte aici de o călătorie printre tonele de sare, unde istoria, știința, poveștile și magia își găsesc locul. Astfel, este firesc ca toți cei care trec prin minele Salinei să își recapete buna dispoziție, interesul, să se relaxeze și să petreacă ore pline de spectaculos într-un aer curat, purificat.

Starea de bine cu care pleacă oamenii din Salină este benefică atât fiecărei persoane în parte, dar și celor din jur – familiei, colegilor, prietenilor. Este ca un impuls care se transmite mai departe, un bine molipsitor. Localnicii sau turiștii – români, dar și străini, care vin din toate colțurile lumii – sunt în căutarea acestei stări de bine pe care Salina Turda o facilitează pentru vizitatorii săi.

Experimentează spectacolul și magia Salinei Turda, mai rapid, cu biletul online.

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunţ de participare la licitaţie deschisă pentru închiriere bunuri

Anunţ de participare la licitaţie deschisă pentru închiriere bunuri 1. Informaţii generale privind autoritatea contractantă, în special denumirea, codul fiscal,...

Închide