inTurda.ro

Ce este PMUD și de ce este esențial pentru Câmpia Turzii?

Ce este PMUD și de ce este esențial pentru Câmpia Turzii?

Ce este PMUD și de ce este esențial pentru Câmpia Turzii?
august 05
08:52 2020

PMUD Câmpia Turzii – Orașul este al oamenilor!

Ce este PMUD și de ce este esențial pentru Câmpia Turzii?

Planul de Mobilitate Urbană Durabilă este un document de planificare strategică, al cărui scop este să asigure satisfacerea unor cerințe și nevoi de utilitate publică ale comunității locale în domeniul mobilității și transportului urban, deplasarea fără a fi expuși la riscuri personale majore, îmbunătățirea continuă a mobilității și calității vieții oamenilor de azi și de mâine.

Având în vedere că PMUD se axează pe NEVOILE cetățenilor, avem nevoie DE PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ pentru elaborarea cât mai exactă a acestuia.

Vă invităm să vă aduceți aportul la realizarea unui plan de mobilitate perfect pentru dumneavoastră și să completați chestionarul de pe link-ul de mai jos!

https://docs.google.com/…/1FAIpQLScNlEtT1s62PtT6YR…/viewform


CANDIDAȚII LA FUNCȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI CÂMPIA TURZII NE PREZINTĂ (SAU AR TREBUI SĂ FACĂ ASTA) CUM AR VREA EI SĂ ARATE ORAȘUL. HAI SĂ ÎNTOARCEM ROATA ȘI SĂ LE SPUNEM NOI CUM AM VREA SĂ FIE!

Ce asteptari ai de la viitorul tau primar? Care sunt lucrurile cele mai importante pentru tine? Ce facilitati ai vrea sa fie create sau dezvoltate in cartierul in care locuiesti? SONDAJUL ESTE ANONIM!

Exprima-ti opiniile in urmatorul sondaj realizat de inTurda.ro si noi te asiguram ca ii vom informa pe toti candidatii cu privire la raspunsurile tale!

CLICK PE IMAGINEA DE MAI JOS PENTRU A RASPUNDE LA SONDAJ:

Sondajul se desfășoară în perioada 03.08.2020 – 10.08.2020 (ora 00:00).

Tags
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
CIA Aboliv, profit de 13,5 milioane de lei in 2019 si crestere de 24% a cifrei de afaceri

CIA Aboliv detine magazine proprii in localitatile clujene Turda, Campia Turzii, Mihai Viteazu si Floresti. Producatorul de preparate din carne...

Închide