inTurda.ro

Incendiu la două case din Viișoara. Interventia pompierilor a durat patru ore

Incendiu la două case din Viișoara. Interventia pompierilor a durat patru ore

Incendiu la două case din Viișoara. Interventia pompierilor a durat patru ore
august 06
11:42 2020

Pompierii clujeni au interveni aseară la o proprietate privată din Viișoara. Locatarii au reușit să iasă din case înainte ca imobilele să fie cuprinse de flăcări. Intervenția pompierilor a durat peste patru ore. Din primele informații, incendiul a pornit de la instalația electrică a uneia dintre cele două locuințe.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj

Pompierii turdeni au intervenit în cursul nopții trecute pentru a stinge un incendiu care a cuprins două case particulare, alipite una de alta, din localitatea Urca, com. Viișoara.

Două autospeciale au fost alertate în jurul orei 3.30 pentru a lichida flăcările care au cuprins în totalitate acoperișurile celor două case.
Locatarii au reușit să se autoevacueze până la sosirea echipelor de intervenție, în urma evenimentului nefiind înregistrate persoane rănite.
Intervenția pompierilor a durat peste patru ore, fiind necesară evacuarea bunurilor din cele două case, după ce acoperișurile acestora s-au prăbușit.

Cercetările preliminare au stabilit cauza incendiului fiind o defecțiune la instalația electrică a uneia dintre cele două locuințe.

Related Articles

Citește articolul precedent:
Primăria Turda, precizări despre demersurile care trebuie urmate în vederea amplasării corturilor electorale

Demersuri care trebuie urmate în vederea amplasării corturilor electorale pe domeniul public sau privat. În vederea amplasării, pe domeniul public...

Închide