inTurda.ro

Mircea Irimie: Nu avem BLAT cu nimeni! PRO România Turda propune un Consiliu Local al ELITELOR

Mircea Irimie: Nu avem BLAT cu nimeni! PRO România Turda propune un Consiliu Local al ELITELOR

Mircea Irimie: Nu avem BLAT cu nimeni! PRO România Turda propune un Consiliu Local al ELITELOR
august 08
11:26 2020

   Partidul „Pro România” și-a anunțat candidații pentru funcțiile de primar din municipiile Turda și Câmpia Turzii. La evenimentul organizat la Turda, a participat și candidatul Pro România pentru postul de președinte al Consiliului Județean Cluj, Remus Lăpușan.

Pentru Primăria din Turda, Pro România îl susține pe Mircea Irimie, iar pentru Primăria din Câmpia Turzii, candidatul Pro România este Cozmin Sașa.

”Actualul Primar din Turda, are un singur contracandidat: Pe Mircea Irimie! PRO România Turda propune un Consiliu Local al ELITELOR pentru mandatul 2020-2024! Pro Romania Turda NU ARE BLAT CU NIMENI!”, a precizat Mircea Irimie la conferinta de presă.

Mircea Irimie propune programul ”ZECE PENTRU TURDA!”:

  • Parcul Arieșului – Decontaminare sit Poșta-Rât (transformarea într-un parc verde, parcare pentru mașini, piste de jogging, piste de biciclete, restaurant, terasă, etc)
  • Centru Istoric – Ospitalitate, Căldură, Confort (amenajare cinematograf de vară, scenă, amenajarea piațetei de la Muzeul de Istorie, extinderea serviciilor de agrement, etc)
  • Modernizarea piețelor agroalimentare
  • Parc Industrial – 1500 de locuri de muncă
  • Măsuri și proiecte pentru tineret (construirea de blocuri ANL, înființarea Centrului de Tineret, acordarea de terenuri pentru tinerii căsătoriți, etc)
  • Infrastructură modernă – Sănătate, Siguranță, Educație, Confort (rețele edilitare moderne, anvelopări blocuri, continuarea lucrărilor la spitalul din Turda, etc)
  • Stațiunea Balneară – Turda Băi Sărate (planuri de modernizare, amenajare camping, parcare, zona barbecue, mobilier urban etc)
  • Club Sportiv Municipal – Complex Sportiv Potaissa Turda (înființarea unui CSM cu un Consiliul de Administrație non-politic, sala polivalentă, etc)
  • Reabilitarea și finalizarea clădirilor devenite vestigii de prost renume (blocul O din sens, Casa de Cultură, Judecătoria, clădirea fostei Securități, etc)
  • Centrul cultural european (coordonarea instituțiilor de cultură, susținerea ONG-urilor din domeniul etc).
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Lucrări POIM CAA – municipiul Câmpia Turzii

Lucrări POIM CAA - municipiul Câmpia Turzii. S-au continuat lucrările de reabilitare a rețelei de canalizare menajeră pe strada Fluturilor,...

Închide