inTurda.ro

Breaking News: Spania este pe lista galbena a Romaniei. Zborurile vor fi suspendate!

Breaking News: Spania este pe lista galbena a Romaniei. Zborurile vor fi suspendate!

Breaking News: Spania este pe lista galbena a Romaniei. Zborurile vor fi suspendate!
august 10
08:52 2020

Începând cu 11 august, ora 00:00, Spania este pe lista galbenă a României, listă emisă și actualizată de INSP România. Și, conform legilor din România, zborurile comerciale dintre România și Spania vor fi suspendate. Totodată, toți cei ce călătoresc din Spania spre România vor intra în carantină la domiciliu pentru 14 zile.

Măsura de carantina se aplica pentru toate persoanele care sosesc dintr-o călătorie internațională din tarile/zonele cu risc epidemiologic ridicat si au drept de intrare pe teritoriul național, respectiv: cetățeni romani, cetățeni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spațiului Economic European ori ai Confederației Elvețiene, ori persoanelor care se încadrează la una dintre excepțiile prevăzute prin HG nr 553/15.07.2020, Anexa 3, art 2, alin 2, lit a) – l).

Carantina persoanelor se instituie la domiciliul persoanei, la o locație declarată de aceasta sau, după caz, într-un spațiu special desemnat de autorități. Carantina se recomandă tuturor persoanelor care locuiesc la aceeași adresa.

Lista tarilor/zonelor cu risc epidemiologic ridicat, conform Hotărârii nr 36 din 21.07.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență Listă in vigoare de la data de 11.08.2020 ora 0:00

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Revoltă în rândul mascaților: „Am ajuns firma de paza a țiganilor… șefii poliției mananca din palma lumii interlope”

Revolta in cadrul trupelor speciale de interventie ale Politiei. Un „mascat” a transmis ziarului Adevarul o scrisoare in care acuza...

Închide