inTurda.ro

Sfaturi de luat in considerare in alegerea unui service auto bun in Turda

Sfaturi de luat in considerare in alegerea unui service auto bun in Turda

Sfaturi de luat in considerare in alegerea unui service auto bun in Turda
august 10
15:53 2020

Masina ta iti face probleme, nu functioneaza totul asa cum te astepti? Sau doresti sa cunosti ce merge bine si ce nu, vrei ca ea sa fie tratata impecabil de oameni care stiu ce au de facut? Alegerea unui service auto profesionist este esentiala pentru buna functionare a masinii tale, pentru a beneficia de reparatii calitative si de durata la cele mai corecte preturi!

Pentru ca timpul este important, dar si investitia in calitatea tehnica a masinii se doreste a fi una pentru o perioada mai indelungata, service-ul nostru ofera solutii specializate garantate si avantajoase pentru problemele dumneavoastra in cel mai scurt timp, servicii auto complete de intretinere si reparatii ale autoturismelor la un nivel standard calitativ, fiind recunoscut unul dintre cele mai profesionale si de incredere service-uri auto din Turda.

Ceea ce vei gasi la noi este mai mult decat un service auto, reprezinta profesionalism garantat format dintr-un personal pe care sa te poti baza. Echipa noastra este formata din mecanici experimentati si dedicati care efectueaza lucrarile la un nivel ridicat de competenta, o echipa pasionata de masini cu o bogata experienta in repararea acestora. Mecanicii nostri sunt dotati cu echipamente performante fiind mereu in cautare permanenta de solutii si proceduri moderne si actuale pentru a satisface cerintele pietei, dar care sa ii multumeasca chiar si pe cei mai dificili clienti.

EDO Garage dispune de un magazin cu piese auto si baterii, dar ofera si o gama variata de servicii precum: diagnoza auto, reparatii motor, electrica auto. schimbare discuri frana etc . Dispunem de cel mai bun atelier de testare auto si diagnosticare auto completa care iti asigura cunoasterea defectelor reale ale masinii tale. Pentru a identifica erorile si pentru a circula fara griji mult timp, autoturismul dvs. trebuie testat, inainte de toate. Dupa ce a fost identificata problema, ne putem apuca de treaba.

Vino acum, cu incredere, la atelierul nostru de reparatii pentru a identifica problemele pe care le are masina ta cu ajutorul unor profesionisti la preturi competitive!

Tel.: 0722-579.797

Str. Agriculturii 27, Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
PAȘAPOARTE la Câmpia Turzii!

PAȘAPOARTE la Câmpia Turzii. Promisiune îndeplinită! În timp ce pentru unii a contat slugărnicia față de partid, pentru executivul din...

Închide