inTurda.ro

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă în municipiul Turda

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă în municipiul Turda

Anunt: Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă în municipiul Turda
august 12
11:30 2020

Anunț

Întrerupere furnizare apă potabilă și furnizare cu presiune redusă

în municipiul Turda

 

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 12.08.2020, între orele 09.00 – 16.00,  în municipiul Turda, pentru efectuarea lucrărilor de remediere avarie pe strada I.L. Caragiale, avarie produsă pe timpul nopții de către constructorul SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) care efectuează lucrări în zonă în cadrul contractului de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”

 

Sunt afectate imobilele situate pe:

– I.L. Caragiale

– Zambilelor

– Hațegului

 

De asemenea, apa va fi furnizată cu presiune redusă pe străzile:

  • Macilor
  • Lotus
  • Amurgului
  • Narciselor
  • Toamnei

 

Echipele CAA sunt la fața locului și depun toate eforturile necesare în vederea remedierii avariei în cel mai scurt timp posibil. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
23 de persoane au fost confirmate Covid-19 în ultimele 24 de ore #JudetulCLUJ

Buletin de presă, 11.08.2020 SITUAȚIE MĂSURI COVID-19 – JUDEȚUL CLUJ Efective angrenate (polițiști, jandarmi, polițiști locali, ISU și SAJ) –...

Închide