inTurda.ro

Foto/VIDEO: Secția PEDIATRIE a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” a fost finalizată

Foto/VIDEO: Secția PEDIATRIE a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” a fost finalizată

Foto/VIDEO: Secția PEDIATRIE a Spitalului Municipal ”Cornel Igna” a fost finalizată
august 12
22:33 2020

𝐒𝐄𝐂𝐓𝐈𝐀 𝐏𝐄𝐃𝐈𝐀𝐓𝐑𝐈𝐄 𝐀 𝐒𝐏𝐈𝐓𝐀𝐋𝐔𝐋𝐔𝐈 𝐌𝐔𝐍𝐈𝐂𝐈𝐏𝐀𝐋 „𝐂𝐎𝐑𝐍𝐄𝐋 𝐈𝐆𝐍𝐀” 𝐀 𝐅𝐎𝐒𝐓 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐈𝐙𝐀𝐓𝐀!

Unul dintre obiectivele majore pe care mi le-am propus în acest mandat a fost să aduc o transformare reală a mediului sanitar, atât în ceea ce privește spitalul, cât și policlinica municipală.

Proiectul a fost unul amplu și a presupus atât un management corect care să aduca un suflu nou și o schimbare de mentalitate și atitudine, cât și investiții semnificative în dotări și reabilitări.

În ceea ce privește policlinica, în colaborare cu medicii care dețin în proprietate cabinetele medicale, am investit in reparații și amenajări, după cum urmează: înlocuirea ușilor de acces în unitate și a ferestrelor cu tâmplărie termopan, renovarea coridoarelor și înlocuirea mobilierului în zonele de așteptare pentru pacienți, reparații la acoperiș, igienizări și reparații interioare, urmând reparații majore la scarile interioare și exterioare ale instituției.

În ceea ce privește spitalul municipal, planul investițiilor a pornit de la achiziția de aparatură medicală de ultimă generație, dotări importante în activitatea curentă și modernizarea majorității secțiilor instituției sanitare.

Am finalizat în aceste zile lucrările la secția pediatrie și le-am orientat în așa fel încât, copiii internați și în egala măsură, părinții, să se simtă în siguranță, într-un spațiu modern, curat și sigur, pe măsura actului medical de înaltă calitate de care beneficiază aici.

Pasul următor este reprezentat de finalizarea achiziției computerului tomograf și punerea lui în funcțiune, iar în ceea ce privește secția chirurgie, singura rămasă nereabitată, dărâmarea întregului corp de clădire, reconstuirea lui pe fonduri europene și dotarea la standarele cele mai înalte de calitate.
Primarul municipiului Campia Turzii,
Dorin Lojigan.

Publicată de Dorin Lojigan pe Miercuri, 12 august 2020

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Anunț – Remediere avarie – Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii

Anunț – Remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Câmpia Turzii Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei...

Închide