inTurda.ro

Singura aplicație de livrat mâncare din Turda este acum disponibilă!

Singura aplicație de livrat mâncare din Turda este acum disponibilă!

Singura aplicație de livrat mâncare din Turda este acum disponibilă!
august 18
13:53 2020

   Aplicația Appetito este un serviciu de comenzi online de mâncare cu ajutorul căruia economisiți timp în procesul de plasare și recepționare a unei comenzi.

Descarcă Aplicația APPETITO și vei beneficia de:

▶ Posibilitatea plasării unei comenzi în câțiva pași rapizi și ușori din meniul nostru;
▶ Meniu diversificat;
▶ Livrarea comenzii tale până la ușă;
▶ Filtre care să ușureze plasarea unei comenzi;
▶ Opțiunea de pick-up – ridicarea personală a comenzii din restaurant.

Aplicația poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din Apple Store.

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.appetito

Apple Store: https://apps.apple.com/ro/app/appetito-romania/id1526892393

Cum funcționează?

După descărcarea aplicației trebuie să vă creați un cont prin introducerea numelui, adresei de e-mail și a numărului de telefon sau conectare cu Facebook. După aceea, singurul lucru care rămâne de făcut, este să plasezi o comandă!

Pentru aceasta, trebuie să alegi restaurantul și produsele pe care vrei să le comanzi, să le adaugi în coș și să treci adresa unde urmează să fie livrată comanda. Plata comenzii se va face numerar la momentul livrării. Poftă bună!

În aplicație veți regăsi ofertele de la Savarina Bistro (pizza), Pizzeria Da Mario Crolla (pizza), CSA Bravia (Meniul Zilei, pizza, paste, fel principal, gustări, preparate pui, garnituri, sosuri), Pizzeria Barrio (pizza), Nisan Market (diverse produse alimentare, de tip market) și Veranda(burgeri). Comenzile minime sunt de 20-30 de lei, iar costul livrării este de 5-12 lei, în funcție de locație. În meniu veți găsi categoriile: M-zilei, Burger, Pizza, Paste, Fel principal, Supe/Ciorbe, Garnituri, Salate, Desert, Pește. 

Descărcarea aplicației este gratuită.

”Dacă îți place aplicația noastră, te rugăm să ne lași o recenzie! De asemenea, dacă vrei să ne lași un feedback pentru îmbunătățirea aplicației noastre te rugăm să ne trimiți un mail la adresa contact@appetito.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp!”, este mesajul celor de la Appetito.

Facebook: https://www.facebook.com/appetitoromania/

Share

Related Articles