inTurda.ro

Vezi UNDE va deschide JYSK magazinul de la Turda

Vezi UNDE va deschide JYSK magazinul de la Turda

Vezi UNDE va deschide JYSK magazinul de la Turda
august 19
09:32 2020

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa. Primul magazin JYSK a fost deschis în Danemarca în anul 1979. În prezent, JYSK desfășoară operațiuni în 51 de țări, are peste 23.000 de angajați și peste 2900 de magazine. În Germania și Austria, grupul își desfășoară activitatea sub denumirea de Dänisches Bettenlager – iar în restul țărilor sub numele de JYSK.

De curând, reprezentanții JYSK România au publicat pe site-urile specializate BestJobs.eu și Smartrecruiters, un anunț de angajare pentru postul de Director Magazin Turda, ceea ce înseamă că se pregătește o echipă pentru viitorul magazin din Turda!

„Cautam un Director de Magazin. Vei avea urmatoarele atributii:
• Sa intampini clientii cu un zambet si sa-i consiliezi
• Sa oferi solutii competente fiecarui client, prin identificarea nevoilor
• Sa mentii un magazin 100% pregatit pentru vanzari si clienti
• Sa urmaresti KPI magazinului si sa realizezi un plan de actiuni
• Sa implemetezi corect noile proceduri si concepte in magazin
• Sa asiguri un Management al Stocurilor corect”

Locația aleasă de reprezentanții magazinului JYSK este Solaris Shopping Park, pe strada Câmpiei!

JYSK, retailerul scandinav de mobilier și produse pentru casă, a inaugurat cel de-al 90-lea magazin din România pe 13 august 2020, la Moșnița Nouă, lângă Timișoara.

Compania este deținută de familia fondatorului ei, omul de afaceri danez Lars Larsen, care are în portofoliu și alte companii, cu o cifră de afaceri anuală de 4,7 miliarde de euro. Cifra de afaceri JYSK este de 3.79 miliarde euro.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 87 de magazine în România.

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 82 de magazine, în oraşe precum Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj-Napoca, Deva, Galaţi, Râmnicu Sărat, Oneşti, Sfântu Gheorghe, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Vălenii de Munte, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Medgidia, Giurgiu, Piatra Neamţ, Roman, Curtea de Argeş, Bistriţa, Hunedoara, Balş.

Sursa foto: Facebook – Stelli Crisan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Prefectul Abrudean Mircea a donat plasmă: Îi îndemn pe toți pacienții vindecați de Covid-19 să facă acest lucru

Prefectul Județului Cluj, Abrudean Mircea, a fost în această dimineață la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină din Cluj pentru a...

Închide