inTurda.ro

Înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie Salamander (P)

 Breaking News

Înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie Salamander (P)

Înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplărie Salamander (P)
august 24
07:29 2020

Alegerea ferestrelor determina mai mulţi factori care ţin de confortul şi eficientă apartamentului său a casei, precum nivelul de zgomot, gradul de luminozitate, designul şi stilul.

Ferestrele Salamander oferă într-un mod echilibrat o mare parte din caracteristicile dorite de cumpărături şi, totodată, un raport calitate preţ foarte atractiv. De aceea, înlocuirea tâmplăriei vechi cu tâmplăria Salamander capătă amploare. Vom vedea care sunt motivele care explică acest fenomen 

Tâmplăria Salamander – alegerea universală

Datorită faptului că tâmplăria Salamander este disponibilă în două versiuni, se spune că este alegerea universală care răspunde necesităţilor tuturor clienţilor. Primul tip de tâmplărie răspunde tendinţelor moderne arhitecturale, iar al doilea (semirotund) se potriveşte foarte bine camerelor clasice şi elegante. În plus, datorită profilului cu cel puţin cinci camere şi a adâncimii de instalare care este de minim la 76 mm, ferestrele Salamander asigură izolaţia fonică perfectă, aspect important atât pentru spaţiile rezidenţiale, cât şi pentru birouri. 

Tâmplăria Salamander – populară pe piaţa construcţiilor 

Datorită faptului că se pot utiliza atât pentru casele de lux, cât şi pentru birouri şi reşedinţe moderne, ferestrele Salamander sunt foarte populare pe piaţa de construcţii şi printre arhitecţi. Aceasta popularitate este explicată de versatilitatea de care dau dovadă aceste profile, care îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate şi, totodată, sunt şi foarte accesibile. 

Profilele Salamander oferă eficienta termică ridicată

Profilele Salamander sunt caracterizate de calitate, rezistenţă mare şi impermeabilitate, acestea fiind garantate de know-how-ul german. Compania produce mai multe tipuri de profile, fiecare produs având un design atractiv, dar diferit, şi oferind eficienta termică ridicată, iar cu rivo.ro vei face mai usor alegerea potrivita. 

Cum alegem profilul Salamander potrivit

O simplă comparaţie a profilelor Salamander te va putea ajuta în luarea celei mai bune decizii, în funcţie de performanţă termică dorită, dar şi de bugetul în care vrei să te încadrezi. Profilele diferă unele de altele, iar caracteristicile acestora ar trebui luate în considerare separat. Toate oferă proprietăţi izolatoare şi termice superioare, se găsesc în varianta albă sau neagră, au închidere perimetrală, mecanisme de siguranţă şi blocare.

Totuşi, detaliile fac diferenţa, iar analiza amănunţită şi defalcata a tuturor profilelor Salamander este primul pas pe care ar trebui să îl faci pentru a fi sigur că ai luat decizia cea mai bună. Astfel, ar fi bine să compari:

  • adâncimile maxime de instalare pentru că aceasta conferă gradul de rigiditate şi face sistemul mai fiabil şi mai durabil;
  • capacitatea de a izola zgomotele – pentru confort acustic sporit;
  • coeficientul de transfer termic – pentru că acesta asigura eficienta energetică.

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Joi, 27 august: Ședință Ordinară a Consiliului Local al Municipiului Turda

PROIECTUL ORDINII DE ZI  AL  ŞEDINŢEI  ORDINARE ONLINE A CONSILIULUI  LOCAL al   MUNICIPIULUI   TURDA DIN   DATA   DE   27 august  2020...

Închide