inTurda.ro

Proiectul OPERA LA TURDA continuă anul acesta cu FASCINANTUL ITINERAR AL OPEREI ROMÂNEȘTI

Proiectul OPERA LA TURDA continuă anul acesta cu FASCINANTUL ITINERAR AL OPEREI ROMÂNEȘTI

Proiectul OPERA LA TURDA continuă anul acesta cu FASCINANTUL ITINERAR AL OPEREI ROMÂNEȘTI
septembrie 07
14:29 2020

 

Comunicat de presă

     Proiectul OPERA LA TURDA, început în urmă cu 4 ani, continuă anul acesta cu FASCINANTUL ITINERAR AL OPEREI ROMÂNEȘTI, spectacol pe care Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca îl va susține la Turda în 10 septembrie 2020 de la ora 18,00 în Centrul Pietonal Turda.
     Artiștii lirici propun publicului un colaj de fragmente muzicale din opere și operete românești semnate de Filaret Barbu, Gherase Dendrino, Ciprian Porumbescu, Sabin Drăgoi, Florin Comișel, George Grigoriu, Gheorghe Dumitrescu, Tiberiu Brediceanu. Artiștii protagoniști sunt atât muzicieni consacrați, cât și tineri talentați aflați la începutul parcursului profesional muzical: Lorena Puican, Sara Mihali, Alexandra Coșbuc, Andrei Manea, Aurelian Filip, Titus Pop, Anton-Bronislaw Babiaș, acompaniați la pian de asist.univ.dr. Lelia Serafinceanu.
     Concepția artistică și pregătirea muzicală îi aparțin dirijorului Cristian Sandu, conferențiar univ. dr. la Academia Națională de Muzică „Gheorghe Dima”.
     Proiectul muzical ” Fascinantul itinerar al operei românești ” aparține Academiei Naționale de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca și este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
     Intrarea este liberă, accesul se face exclusiv pe bază de rezervare. Rezervările se fac la Casa de Cultură Turda, începând de luni, 7 septembrie, intre orele 8,00 – 16,00, telefon 0264-311980. Participarea se va face cu respectarea normelor de siguranță în contextul pandemiei de COVID-19.

Casa de Cultură Turda

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
EDO Garage – Când trebuie verificată geometria direcției?

  La EDO GARAGE găsiți cel mai modern și mai profesional aparat de reglat direcția cu geometrie 4D. Personalul nostru...

Închide