inTurda.ro

 Încheiem luna septembrie cu o mulțime de evenimente la TNAMT!

 Încheiem luna septembrie cu o mulțime de evenimente la TNAMT!

 Încheiem luna septembrie cu o mulțime de evenimente la TNAMT!
septembrie 11
10:33 2020

A doua jumătate a lunii septembrie aduce din nou la Teatrul Național Aureliu Manea Turda o serie de evenimente menite să ne destindă și să ne potolească setea de artă.

Vom avea spectacole îndrăgite care se vor rejuca, recitaluri de poezie, un spectacol pentru copii în premieră, un spectacol invitat, precum și două proiecții de film.

În data de 17 septembrie, se joaca comedia „Gunoierul”, după un text de Mimi Brănescu, coordonator artistic Cătălin Grigoraș. Spectacolul se va ține în Curtea Teatrului de la ora 19.00.

Două recitaluri de poezie vor avea loc în 18 și 25 septembrie. În 18.09, Joaca de-a versul”, un spectacol conceput de către Alexandra Dușa cu versuri din: Mihai Eminescu, George Topârceanu, Vasile Alecsandri și alții, iar în 25.09 „Orice Julietă are mai multe opțiuni”, unde vom asculta poeziile lui W. Shakespeare, Tudor Arghezi, George Coșbuc și alții. Ambele evenimente vor fi în Curtea Teatrului, de la ora 19.00.

Sâmbătă, 19 septembrie, urmărim spectacolul „Omul care a văzut moartea”, comedie după un text de Victor Eftimiu, în regia lui Ovidiu Cosac. Locația va fi Sala Mare a Teatrului, de la ora 19.00.

Un nou spectacol pentru copii are loc în premieră duminică, 20 septembrie. „Fumoasa și Bestia”, în regia lui Andrei Mihalache va fi pus în scena în Sala Mare a Teatrului de la ora 11.00 și va fi rejucat în 27 septembrie de la aceeași oră.

În colaborare cu Atelier de Film și Asociația Follow Art, se vor organiza două proiecții de film în Curtea Teatrului. În 20.09 vom urmări „Soții de militari”(2019), iar în 27.09, „Loving Vincent”(2017). Ambele proiecții vor începe la ora 20.00.

Luna septembrie ne aduce și un spectacol invitat, „Eu rămân”, one woman show, în regia Luanei Hagiu va fi urmărit în Curtea Teatrului în data de  26.09, de la ora 20.00.

Astfel, încheiem prima lună de toamnă cu evenimente minunate pentru toată lumea și pentru toate gusturile!

Pentru mai multe informații despre fiecare eveniment, accesați pagina de Facebook a Teatrului: www.facebook.com/teatruturda . Pentru rezervări bilete puteți suna la numărul: 0264 311 952. Bilete online: www.teatrulaureliumaneaturda.ro  , www.tomtix.ro .

Vă așteptăm cu drag la teatru!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Academia Europeană a Regiunilor din Bruxelles îl sprijină pe Avram Gal

Comunicat: Academia Europeană a Regiunilor din Bruxelles îl sprijină pe Avram Gal Președintele Academiei Europene a Regiunilor, domnul Dipl. Ing....

Închide