inTurda.ro

    PRO ROMANIA TURDA urează MULT SUCCES în noul an școlar! 

    PRO ROMANIA TURDA urează MULT SUCCES în noul an școlar! 

    PRO ROMANIA TURDA urează MULT SUCCES în noul an școlar! 
septembrie 14
07:26 2020

PRO ROMANIA TURDA ❤💙💛urează MULT SUCCES în noul an școlar! 

     Dragi elevi , fiecare început de an şcolar, deschide uşile unor noi orizonturi ale cunoaşterii.   Dincolo de efortul educaţional şi de munca pe care va trebui să o depuneţi pentru obţinerea unor rezultate frumoase, şcoala reprezintă o adevarată oportunitate de evoluţie firească în acord cu dorinţa şi curiozitatea dintotdeauna a oamenilor de a explora noi şi noi domenii, de a cunoaşte, de a cuceri, de a se reinventa în relaţia cu semenii şi cu mediul înconjurator.

     Dacă este privită aşa, şcoala poate însemna pentru fiecare dintre dumnevoastră, şansa unui destin împlinit şi a unei vieţi trăită în cunoaştere şi adevăr. Fiecare pas, fiecare efort, fiecare zi în care veţi învăţa ceva nou, vor zidi temelia omului nou, a personalităţii viitoare. Ceea ce faceţi astăzi, se va reflecta în ceea ce veţi fi mâine!

     Este cunoscut faptul că multe dintre instituţiile turdene care astăzi şi-au deschis porţile pentru dumneavostră, ocupă un loc de frunte în învăţământul clujean şi naţional. Prestigiul şi notorietatea acestora, rezultatele deosebite obţinute la olimpiadele, concursurile şi proiectele naţionale şi internaţionale, la examenele de bacalaureat, se datorează cadrelor didactice de excepţie care cu profesionalism, dăruire şi muncă susţinută, au reuşit să îndrume elevi pe calea cunoaşterii, spre excelenţă, contribuind astfel la creşterea şi perfecţionarea calităţii actului educaţional.

    Sunt ferm convins că pe tot parcursul anilor de studiu, veţi beneficia de sprijinul unui parteneriat activ părinte-profesor şi a unui climat optim, pentru desăvârşirea potenţialului creator, pentru dezvoltarea aptitudinilor şi abilităţilor individuale.

   Adresez urările mele de sănătate, putere de muncă, bucurii, satisfacţii şi realizări tuturor elevilor, cadrelor didactice şi auxiliare, parinţilor şi bunicilor!

Mult succes!!!

        Cu stimă și prietenie
          al dumneavoastră
       Mircea Vicenţiu Irimie
 PRO ROMANIA TURDA 💙💛❤

Share

Related Articles

Scroll Back To Top

Newsletter inTurda.ro

Citește articolul precedent:
Mesajul domnului primar, Dorin Nicolae LOJIGAN, cu ocazia începutului de an școlar

Abilitățile didactice de care ați dat dovadă în anii de predare au o nouă provocare, începând de astăzi. Școala online,...

Închide