inTurda.ro

             Copiii se bucură de un nou spectacol în premieră la TNAMT!

             Copiii se bucură de un nou spectacol în premieră la TNAMT!

             Copiii se bucură de un nou spectacol în premieră la TNAMT!
septembrie 15
10:52 2020

Copiii se bucură de un nou spectacol în premieră la TNAMT!

 

Teatrul Național Aureliu Manea pregătește un nou spectacol pentru copii care va avea loc în premieră în data de 20 septembrie, de la ora 11.00. „Frumoasa și Bestia”, acest basm tradițional îndrăgit de către toate generațiile, este așteptat cu nerăbdare de către cei mici și nu numai.

 

„Am ales să prezentăm de această dată „Frumoasa și Bestia” din două motive: o dată pentru că știm că poporului român îi sunt dragi poveștile și în al doilea rând, pentru că, spre deosebire de basmele contemporane în care populația crede că banii pot transforma cu o lamă de bisturiu și două kile de silicon orice pocitanie într-o „Barbie” și pe orice prostănac analfabet într-un doctor docent cvasi-parlamentar, spectacolul nostru își dorește să demonstreze că mai mult DRAGOSTEA poate rupe blestemele, poate încălzi inimile împietrite și poate înfrumuseța până și o fiară. Am pus – suplimentar – în „gura” personajelor o mulțime de proverbe și maxime pline de înțelepciune, plus câteva cântece și v-am pregătit o „prăjitură” menită să vă mai descrețească frunțile și să vă mângâie sufletele în perioada asta nefericită în care bunicii trebuie să poarte mască atunci când spun povești…” a declarat regizorul și scenograful spectacolului, Andrei Mihalache.

 

Din distribuție fac parte: Miky Paicu, Cornel Miron, Valentin Oncu, Alexandra Dușa, Ioan Alexandru Savu, Ginuc Crișan, Anca Markos, Ingrid Neacșu, Călin Mihail Roajdă, Raluca Eremei-Bîrză, George Sfetcu/Vali V. Popescu, Lucian Orzei, Vladi Mateiu, Marian Deac și Doina Man.

 

Prețul biletelor este de 10 lei, iar locurile se pot rezerva apelând numărul de telefon: 0264 311 952. Bilete online puteți achiziționa accesând următorul link: www.tomtix.ro/evenimente/8862-frumoasa-i-bestia-spectacol-pentru-copii . Spectacolul se va ține în Sala Mare a Teatrului.

 

Vă așteptăm cu drag!

 

 

 

 

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara 

Anunț  Întrerupere furnizare apă potabilă în localitatea Viișoara  Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în localitatea Viișoara ...

Închide