inTurda.ro

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda
septembrie 15
15:51 2020

Anunț

Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda

Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile în data de 17.09.2020, între orele 08.00 – 18.00,  în municipiul Turda, pe străzile:

 

  1. Amurgului (fosta Mânzariei – zona de case)
  2. Intrarea Amurgului
  3. Calea Victoriei 102-104 – Bloc E125
  4. Tineretului – Bloc D20
  5. Calea Victoriei 108 – Bloc H

 

Întreruperea furnizării apei potabile este necesară pentru efectuarea lucrărilor de cuplare conductă nouă reabilitată pe str. Amurgului în conducta existentă pe strada Tineretului.

Lucrările sunt efectuate de SC ACSA  SA (Lider de asociere)  – SC CRITERIA INC  SRL (Asociat 1) – OMS KORNYEZETVEDELMI KFT (Asociat 2) – contractul de lucrări ,,Extindere și reabilitare sistem de alimentare cu apă și sistem de canalizare menajeră în Municipiul Turda, Zona de Sud”(CL6), aferent “Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii, în perioada 2014-2020”.

Vă rugăm să vă faceți rezerve de apă din timp. La reluarea furnizării apei pot apărea temporar, local, depășiri ale parametrilor turbiditate (prezența unor particule solide în suspensie în apă) și debit, situație în care sfătuim utilizatorii să folosească apa doar în scopuri menajere până la încadrarea acesteia în parametrii de calitate. Ne cerem scuze pentru inconvenientele provocate și vă mulțumim pentru înțelegere.

 

Serviciul Comunicare/PR

S.C. Compania de Apă Arieș S.A.
Adresa: Str. Axente Sever, nr. 2, Turda, jud. Cluj

Telefon/Fax: 0264.311.771 / 0264.311.772

Email: pr@caaries.ro 

www.caaries.ro

Share

Related Articles

Scroll Back To Top

Newsletter inTurda.ro

Citește articolul precedent:
EDO Garage: Alegerea Pieselor Pentru Mașina Dumneavoastră

Fiecare propietar de masina isi doreste piese auto ieftine si de calitate, necesare mentinerii autoturismului intr-o stare excelenta pe termen...

Închide