inTurda.ro

Dorin Lojigan: ÎNMATRICULĂRI LA CÂMPIA TURZII – Obiectiv atins

Dorin Lojigan: ÎNMATRICULĂRI LA CÂMPIA TURZII – Obiectiv atins

Dorin Lojigan: ÎNMATRICULĂRI LA CÂMPIA TURZII – Obiectiv atins
septembrie 17
10:10 2020
𝐈𝐍𝐌𝐀𝐓𝐑𝐈𝐂𝐔𝐋𝐀𝐑𝐈 𝐋𝐀 𝐂𝐀𝐌𝐏𝐈𝐀 𝐓𝐔𝐑𝐙𝐈𝐈 – 𝐎𝐁𝐈𝐄𝐂𝐓𝐈𝐕 𝐀𝐓𝐈𝐍𝐒
Înființarea unui punct de lucru al Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor la Câmpia Turzii a fost poate cea mai grea luptă din acest mandat. O luptă politică în primul rând, dominată de orgolii în detrimentul cetățenilor, o luptă acerbă pe care am dus-o inclusiv în instanță și la care nu am renunțat indiferent de obstacole, pentru că am crezut în victorie. Mai mult decât atât, a reprezentat și reprezintă obiectivul îndeplinit al comunității din Câmpia Turzii, al fiecăruia dintre dumneavoastă care v-ați alăturat administrației locale în acest demers și ați pledat, vocal, pentru un drept legitim: acela de a avea servicii publice accesibile, într-un municipiu aflat în continuă dezvoltare.
Astăzi putem spune împreună: OBIECTIV REALIZAT!
Prin Ordinul Ministrului Afacerilor Interne, Ioan Marcel Vela, nr. 139 din 16.08.2020, serviciile publice județene regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor vor organiza la sediile secundare de lucru, între care și municipiul Câmpia Turzii, activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere de înmatriculare sau provizorii, în zilele de marți și joi.
Spațiul în incinta sediului Poliției Câmpia Turzii este pregătit și cu sprijinul Instituției Prefectului – județul Cluj, în cel mai scurt timp, înmatricularea vehiculelor se va realiza la noi acasa.
După caziere si pașapoarte acum avem permise și înmatriculare.
Multumesc public prefectului Mircea Abrudean pentru implicare în acest proces.

Primarul Municipiului Câmpia Turzii,
Dorin Lojigan.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda 

Anunț - remediere avarie Întrerupere furnizare apă potabilă în municipiul Turda  Compania de Apă ARIEŞ anunță întreruperea furnizării apei potabile...

Închide