inTurda.ro

Dorin Lojigan: Premierul Ludovic Orban vine săptămâna viitoare la Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Premierul Ludovic Orban vine săptămâna viitoare la Câmpia Turzii

Dorin Lojigan: Premierul Ludovic Orban vine săptămâna viitoare la Câmpia Turzii
septembrie 17
07:30 2020

Într-un inteviu acordat Ziarului 21, edilul municipiului Câmpia Turzii, Dorin Lojigan, a declarat în exclusivitate, că marți, în data de 22 septembrie, Prim ministrul României, Ludovic Orban, va efectua o vizită în municipiul Câmpia Turzii.

Lansez o invitație d-voastră și cetățenilor din municipiul Câmpia Turzii, marți la Câmpia Turzii va fi prezent primul ministru al României, Ludovic Orban, pentru a asista la semnarea protocolului de colaborare între municipiul Câmpia Turzii, municipiul Turda și Consiliul Județean Cluj pentru înființarea centurii ocolitoare Câmpia Turzii – Turda. Este o mare onoare pentru noi această vizită și mă bucur că, poate și prietenia pe care o am cu Ludovic Orban de peste 15 ani, l-a determinat și l-a convins să vină până aici la un eveniment este extrem de important. Imediat după semnarea acestui acord, Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe, va semna certificatul de urbanism pentru că avem finalizat studiul de fezabilitate, atât Câmpia Turzii cât și Turda, pentru a obține avizele și proiectarea acestei centuri ocolitoare. „, a declarat Dorin Lojigan în exclusivitate pentru Ziarul 21.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Atenție! Set de chei găsite în zona LMV Turda

Un turdean  face apel prin intermediul rețelei de socializare Facebook, ghinioniștilor care au descoperit că le lipsește ceva din buzunare....

Închide