inTurda.ro

Irimie Mircea, candidat PRO Romania Turda: EI NU VOR DEZBATERE. EU VREAU!

Irimie Mircea, candidat PRO Romania Turda: EI NU VOR DEZBATERE. EU VREAU!

Irimie Mircea, candidat PRO Romania Turda: EI NU VOR DEZBATERE. EU VREAU!
septembrie 18
19:36 2020

  EI NU VOR DEZBATERE .  EU VREAU !

     PRO ROMANIA TURDA 💙💛❤ a fost prima formațiune politică care a solicitat organizare unor dezbateri între candidați. 
   La alegerile locale din 2016 au fost organizate 2 dezbateri între candidații pentru funcția de Primar.  Una a fost organizată de Centrul Rațiu pentru Democrație iar cea de a doua de către reprezentanții Mass Media  . Amândouă au fost transmise în direct  .
   Cel mai corect, este ca cetățeanul să meargă la vot deplin informat despre capacitatea și potențialul fiecărui candidat și să exercite votul cu convingerea fermă ca a ales opțiunea cea mai bună pentru viitorul comunității. 
   Turdeanul nu trebuie să aibă dubii , presupuneri , bănuieli sau suspiciuni . El trebuie să fie foarte bine informat .
   Constatăm că partidele și candidații se ascund în spatele unor slogane , afișe și flayere  conținând  mesaje care mai de care  promițătoare sau lingușitoare . În locul candidaților se exprimă „COMUNICATORII,, iar în spatele partidelor sunt „INFLUENCERII,, din social media  . Se trimit membrii de partid din ușă în ușă,  se transmit mesaje prin SMS de pe număr ascuns sau necunoscut la care nu poți răspunde înapoi , se fac presiuni asupra unor conducători de instituții sau unități,   sau se apelează la reprezentanții diferitelor culte religioase pentru a-și influența enoriașii . 
   Iar CANDIDAȚII stau ascunși și nu doresc dezbateri . Pentru că unii nu au ce să spună . Pentru că alții nu știu ce să spună.  Și pentru că nimeni nu vrea să se expună ca să nu greșească cumva .
   La solicitarea PRO ROMANIA TURDA pentru organizarea unor dezbateri au răspuns promt câțiva candidați din pacate prea puțini . Iar cel mai trist este că nici un ONG , Televiziune locală sau institut Media nu a organizat macar o sesiune de dezbateri.
   Electoratul turdean este foarte dezinformat iar rezultatul votului  va fi foarte fragmentat .     
                      Conform dictonului Roman: DIVIDE ET IMPERA !
   Noi suntem PRO ROMANIA 💙💛❤ pentru că ținem cu ROMANIA și iubim TURDA ❤
           Solicităm organizarea unor dezbateri publice între candidați.  Turdenii  trebuie să voteze în cunoștință de cauză pentru viitorul comunității.
Irimie Mircea, 
PRO Romania Turda.
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
La Primăria Turda a avut loc dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului pentru ,,Fazarea proiectului reabilitarea sitului poluat istoric – depozit deșeuri periculoase UTC – Poșta Rât – Etapa II – Lucrări de reabilitare Sit Poluat Istoric”

Ieri a avut loc la Primăria Turda dezbaterea publică a Raportului privind impactul asupra mediului pentru ,,Fazarea proiectului reabilitarea sitului...

Închide