inTurda.ro

Amendă de 3.000 lei pentru că a abandonat un motan într-un sac

Amendă de 3.000 lei pentru că a abandonat un motan într-un sac

Amendă de 3.000 lei pentru că a abandonat un motan într-un sac
septembrie 21
21:43 2020

O femeie a primit o amendă de trei mii de lei, după ce a aruncat pe câmp din mersul mașinii o pisică.

Felina era pusă într-un sac legat la gură. Ar fi murit în scurt timp dacă o altă femeie n-ar fi salvat-o. Doar intâmplarea a făcut că ea să treacă prin zonă și să vadă sacul în care se zbătea bietul motănel, informeaza StirileProTv.

Fapta s-a petrecut la mijlocul lunii august, în comuna Bunești din Suceava. O femeie care mergea cu mașina pe un drum de la marginea satului a văzut în fața să cum, dintr-o alta mașină, o persoană a aruncat sacul. Înăuntru se zbătea motănelul, dar nu avea cum să mai iasă, pentru că sacul era legat la gură.

Femeia care a salvat felina a fotografiat atât mașina necunoscutei care aruncase felina, cât și animalul abandonat. A dus apoi pisica la o asociație pentru protecția animalelor din Suceava. Cei de aici au anunțat Poliția.

Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava, pentru ProTV: „O femeie a aruncat dintr-o mașină, în mers, acest motan. În mai puțin de 15 minute, o patrulă a ajuns la fața locului și au identificat vehiculul respectiv. Am analizat inclusiv imaginile de pe camerele de supraveghere din zonă, am identificat și șoferul care, într-un final a recunoscut. Vorbim de fapte antisociale și încălcarea legii 205/2004. Colegii au ales să aplice legea spre maximul ei, adică 3.000 de lei pentru abandonarea acestui pisic.”

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Accident mortal lângă localitatea Luna

Un accident rutier, soldat cu moartea unei persoane, a avut loc luni după-amiază, la ieșire din localitatea clujeană Luna. Din...

Închide