inTurda.ro

Cornel Popovici: Sportul din Câmpia Turzii nu aparține niciunui partid politic

Cornel Popovici: Sportul din Câmpia Turzii nu aparține niciunui partid politic

Cornel Popovici: Sportul din Câmpia Turzii nu aparține niciunui partid politic
septembrie 21
08:31 2020
Comunicat:
Scrisoare deschisă d-lui PRIMAR
 
Domnule primar, ați avut la dispoziție momentul zero al sportului din Câmpia Turzii prilejuit de ședința din data 18.09.2020, dar cu seninătate l-ați ratat!
Mai mult, subalternii dvs. au găsit tot felul de ,,chichițe” birocratice pentru a nu avea loc adunarea convocată. Dacă citeați cu atenție convocatorul unde se cerea în mod expres reluarea activităților sportive ale CSM-ului, erați prezent la ședință și se rezolvau pe loc toate doleanțele iubitorilor de sport din localitate, precum și ale clubului.
Concret, ați fi putut lua următoarele decizii:
-suspendarea actualei conduceri pana după alegeri;
-numirea unei conduceri interimare, care sa aibă drept obiectiv înscrierea echipelor în competiții și reluarea imediată a tututor activităților sportive din cadrul CSM
-reeșalonarea restanțelor financiare către antrenori și sportivi, cu date și termene fixe.
Dacă puneați în practică aceste idei aveați susținerea iubitorilor sportului din municipiu, dar așa veți primi un vot de blam care se va reflecta in voturile din 27 Septembrie 2020.
Acei sfătuitori din umbră ai dumneavoastră, aceiași care au dorit un ReStart al sportului in 2012, numind actuala conducere, nu doresc performanța sportivă in localitate, rămân in continuare în umbră, iar ponoasele le veți suporta tot dumneavoastră.
Vă reamintesc că sportul din Câmpia Turzii, nu aparține niciunui partid politic. Sportul, care va sărbători centenarul in 2021, a primit finanțări în permanență și înainte de 1989 și in mandatele când am fost consilier local și președintele comisiei de Educație, sport, cultura, sănătate din Consiliul Local Câmpia Turzii, deci nu numai in mandatul domniei voastre cum vă lăudați in mass-media locală.
În sport este o deviză nescrisă: cine finanțează și cine verifică acest lucru; lucru pe care dvs l-ați omis, iar rezultatele se văd.
Echipa aleasă să conducă CSM-ul nu a fost cu sportul în acești 4 ani.
În încheiere, vă doresc tot ceea ce-mi doriți și dumneavoastră!
Cu respect,
Prof. Dr. Cornel Popovici
 ALDE Campia Turzii
Share

Related Articles