inTurda.ro

Ludovic Orban este așteptat mâine în Câmpia Turzii. Vezi programul vizitei

Ludovic Orban este așteptat mâine în Câmpia Turzii. Vezi programul vizitei

Ludovic Orban este așteptat mâine în Câmpia Turzii. Vezi programul vizitei
septembrie 21
21:50 2020

 

La doar câteva zile distanță de alegerile locale, Ludovic Orban, a acceptat invitația unei vizite electorale la Cluj-Napoca, fiind așteptat și în Florești, dar și în Câmpia Turzii.

Programul lui Orban la Cluj

În Cluj-Napoca, premierul Orban va ajunge în jurul orei 10.00 în Parcul Central, la Casino – Centrul de Cultură Urbană, informează actualdecluj.ro.

Ulterior, ar urma să participe la semnarea contractului pentru proiectarea şi execuţia tronsonului de autostradă dintre Nădăşelu, Mihăieşti şi Zimbor (31 de km), alături de ministrul Transporturilor, Lucian Bode. Acest contract de lucrări a fost câștigat de UMB Bacău. Durata de realizare este de 36 de luni, din care 12 luni perioada de proiectare şi 24 luni execuţia lucrărilor.

De la 11.00, premierul este așteptat la Universitatea Babeș Bolyai, la o întâlnire cu rectorul Daniel David.

După aceasta, în jurul orei 12:30 premierul Orban se va deplasa la Câmpia Turzii, unde candidat pentru un nou mandat de primar este liberalul Dorin Lojigan. În prezența premierului se va semna contractul pentru Centura Ocolitoare Câmpia Turzii- Turda. La Câmpia Turzii va fi prezent și primarul Turzii, Matei Cristian.

Orban se va deplasa apoi în comuna Florești, pentru a-i acorda susținere candidatului liberal la primărie, Bogdan Pivariu.

De menționat că vizita electorală în comuna Florești vizează noul Parc Poligon, investiția care a fost lansată recent tot în scop electoral, de primarul în funcție, Horia Șulea (fost PNL), transmite publicația Actual de Cluj.

În final, premierul va avea o întâlnire cu primarii liberali de municipii și orașe, la Grand Hotel Italia, dar și cu toți candidații PNL la primăriile din județul Cluj.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Amendă de 3.000 lei pentru că a abandonat un motan într-un sac

O femeie a primit o amendă de trei mii de lei, după ce a aruncat pe câmp din mersul mașinii...

Închide