inTurda.ro

Vezi ce spune premierul Ludovic Orban despre primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan

Vezi ce spune premierul Ludovic Orban despre primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan

Vezi ce spune premierul Ludovic Orban despre primarul Câmpiei Turzii, Dorin Lojigan
septembrie 22
18:06 2020
Marți, 22 septembrie 2020, la Câmpia Turzii a avut loc o întâlnire cu reprezentanții Guvernului României, prilejuită de semnarea acordului privind realizarea proiectului de investiții „Centură de ocolire Turda-Câmpia Turzii”.
 
Oaspeții de seamă ai domnului primar Dorin Lojigan au fost: Prim-ministru, Ludovic Orban, alături de domnii miniștri, Adrian Oros – Ministrul Agriculturii, Nelu Tătaru – Ministrul Sănătății și Lucian Bode – Ministrul Transporturilor, Alin Tișe, Emil Buda, Emil Boc și Cristian Matei.
 


Ludovic Orban: Am ţinut să fiu prezent la acest eveniment important pentru Câmpia Turzii, Turda şi pentru Cluj, pe de o parte, pentru a garanta susţinerea obţinerii finanţării pentru acest proiect din fonduri europene şi, pe de altă parte, pentru a-mi scoate pălăria în faţa unor campioni ai administraţiei locale și ai absorbţiei fondurilor europene…   Și gazda noastră, Dorin Lojigan, care a semnat contracte de finanţare de 40 de milioane de euro pentru municipiul Câmpia Turzii. Iată că oamenii trebuie să ştie şi să facă diferenţa. Proiectul în sine este extrem de important pentru Turda şi Câmpia Turzii, care permite scoaterea traficului de pe zonele centrale ale celor două municipii şi conectarea celor care vor să realizeze transportul, până la urmă, cu autostrada.

Este un proiect care arată disponibilitatea de cooperare care există între primari, preşedinţi de consilii judeţene, care vor să facă lucruri bune pentru oameni, cum de altfel şi ADI-ul care este înfiinţat. Arieşul arată această capacitate de asociere pentru a genera proiecte de interes comun pentru localităţi care, până la urmă, ajung să creeze condiţii de viaţă mai bune pentru locuitori, oportunităţi mai multe de realizare în viaţă.

Îi felicit pe cei trei semnatari, pe domnul preşedinte Alin Tişă, pe domnul primar Cristian Matei, pe domnul primar Dorin Lojigan. Garantăm susţinerea acestui proiect şi, cu siguranţă, promit că voi veni când inauguraţi acest proiect, ca şi multe alte proiecte de interes. Vă mulţumesc!

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Turdeanca Monica Șuteu, alergare de 100 km: Atunci când ai un scop caritabil, bucuria alergării este mai mare!

Turdeanca Monica Șuteu a reușit să alerge 100 km într-un eveniment caritabil, dedicat copiilor cu autism! #run #100 km Nu-mi...

Închide