inTurda.ro

Irimie Mircea: Votati pentru schimbare! Votati pentru progres! Votati PRO ROMANIA!

Irimie Mircea: Votati pentru schimbare! Votati pentru progres! Votati PRO ROMANIA!

Irimie Mircea: Votati pentru schimbare! Votati pentru progres! Votati PRO ROMANIA!
septembrie 25
20:15 2020
PRO ROMANIA TURDA 💙💛❤ solicită un Consiliu Local al Elitelor în mandatul 2020 – 2024 .
Votati pentru schimbare ! Votati pentru progres ! Votati PRO ROMANIA !
Constatăm cu toții activitatea foarte slabă a Consiliului Local în mandatul care tocmai se încheie. Consilieri locali care au primit votul în urma unor promisiuni electorale dar care după investitură au uitat sa se onoreze . In proportie de 80 % au fost simple prezențe în ședințele de Consiliu Local și au încasat banii degeaba . Lipsiti de inițiative, fără propuneri de Hotărâri de Consiliu Local , fără un program de audiențe , fără proiecte personale , fără întâlniri cetățenești și dezbateri publice , în cea mai mare parte actualii Consilieri Locali au fost simple ,, macarale ” ridicând doar mâna la proiectele de pe ordinea de zi .
Mai mult decât atât, pe lângă lipsa de activitate , unii Consilieri au ignorat regulile nedepunând Declarația de Avere sau Declarația de Interese așa cum prevede legea Administrației Publice Locale .
În aceste condiții PRO ROMANIA TURDA solicită un Consiliu Local al Elitelor pentru mandatul 2020 – 2024 .
Personalități de vârf ale comunității turdene care să poată conlucra și gândi vizionar fără orgolii , pentru punerea în valoare a întregului potențial al municipiului Turda . Turdeni valoroși care au confirmat profesional în diferite domenii de activitate , înzestrați cu calități intelectuale deosebite , cu principii și caractere puternice , cu o largă recunoaștere și apreciere a experienței.
Dragi turdeni , societatea evoluează repede si nu este timp de pierdut . Consiliul Local nu poate fi compus din persoane mediocre care lucrează după ureche . Pentru modernizarea și dezvoltarea municipiului nostru , în Consiliul Local trebuie să primeze rațiunea și experiența , spiritele puternice si profesionalismul , bunul simț și bună credință și capacitatea de a lucra în echipă pentru progresul comunității.
Fără a fi considerată o ofensă , realitatea certifică faptul că aproximativ 80 % dintre actualii Aleși Locali nu trebuie să mai facă parte din următorul mandat . Pentru acei Aleși care si-au făcut datoria si au respectat legea Administrației Publice Locale, tot respectul și mult succes mai departe .
Noi suntem PRO ROMANIA 💙💛❤ pentru că ținem cu ROMANIA ❤ si iubim TURDA !
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
În urma proiectului “Rotaract te trimite la școală!”, un număr de 130 de ghiozdane au fost distribuite în 5 școli și centre din zona Turzii

În urma proiectului “Rotaract te trimite la școală!”, un număr de 130 de ghiozdane au fost distribuite în 5 școli...

Închide