inTurda.ro

VIDEO: Barbu Cristian și Simon Roland din Câmpia Turzii, la „Neața cu Răzvan și Dani”

VIDEO: Barbu Cristian și Simon Roland din Câmpia Turzii, la „Neața cu Răzvan și Dani”

VIDEO: Barbu Cristian și Simon Roland din Câmpia Turzii, la „Neața cu Răzvan și Dani”
octombrie 02
17:30 2020

Vineri dimineață, Luca Valentin împreună cu o echipă de barmani profesioniști au fost prezenți în direct la Neața cu Răzvan și Dani, unde au impresionat publicul printr-un show de Bartending.

Luca Valentin este triplu campion mondial la Flair Bartending, titluri obținute în 2012, 2016 și 2018.

„Noutatea este că doi dintre membrii echipei care au luat parte la show-ul în direct sunt cetățeni ai municipiului Câmpia Turzii și ambii excelează în echipa lui Valentin Luca.  Barbu Cristian și Simon Roland dețin o mică afacere cu viitor promițător, și anume un bar mobil BaRol24 Events care face pe bună dreptate deliciul petrecerilor unde este invitat… și nu sunt puține evenimente pe lista acestora.”, scrie ABCNewsTransilvania.

,,Datoria noastră este sa evoluam prin orice metode pentru a ne asigura clienții ca le vom oferi servicii și produse de cea mai buna calitate la evenimentele care vor urma ! Am ales sa facem asta alături de cei mai buni barmani din România și chiar din lume ! Mulțumim pentru sprijin , încredere și îndrumare Luca Valentin !!!” transmite Cristi Barbu în urma succesului din emisiunea de azi.

https://a1.ro/…/cei-mai-tari-barmani-din-romania-in… pentru cele mai bune servicii ne pregătim alături de cei mai buni barmani din România și chiar din lume !!!”, au scris cei de la BaRol24 Events pe contul oficial de Facebook.

Vezi VIDEO AICI !

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Proiect depus în Parlament pentru amânarea alegerilor parlamentare pentru martie 2021

Deputatul independent Adrian Dohotaru a anunțat că a depus la Parlament un proiect de lege pentru amânarea alegerilor parlamentare până...

Închide