inTurda.ro

CSM Câmpia Turzii Volei Team: Echipa va fi RETRASĂ din campionat, iar ulterior DESFIINȚATĂ

CSM Câmpia Turzii Volei Team: Echipa va fi RETRASĂ din campionat, iar ulterior DESFIINȚATĂ

CSM Câmpia Turzii Volei Team:  Echipa va fi RETRASĂ din campionat, iar ulterior DESFIINȚATĂ
octombrie 05
17:52 2020
Comunicat:
„SUPORTERII ȘI IUBITORII VOLEIULUI DIN CÂMPIA TURZII….MERITĂ ȘI EI O EXPLICAȚIE”!!!

După ce timp de două sezoane(2018-2019 și 2019-2020)am avut echipă de volei masculin pe prima scenă voleibalistică din România,dar și prin faptul că ne-am caștigat dreptul pe teren să fim și in ediția 2020-2021,tot acolo…….”SURPRIZĂ”,se pare că alți au decis soarta acestei echipe.

Din sursele pe care le avem,am aflat că echipa va fi RETRASĂ din campionat,iar ulterior DESFIINȚATĂ,”FĂRĂ REMUȘCĂRI”.

Din câte se pare în Câmpia Turzii,nu se mai dorește să se facă sport,nu decidem noi,suntem fără putere….dar atunci „CEI CARE” hotărâți aceste lucruri iesiți în față si spuneți-le iubitorilor acestui sport dar și a sportului în general,să știe adevărul.

Echipa de volei masculin CSM CÂMPIA TURZII,un vis frumos…doar noi cei câțiva din jurul ei știm cu ce sacrificii s-a ajuns până în prima ligă,am suferit între noi,nu ne-am plâns…..jucători de mare caracter care au jucat fără să fie…….un campionat intreg.

Pe voi cei pe care nu vă interesează,noi nu am avut weekend-uri petrecute cu familiile ca și alții,am fost pe drumuri indiferent de anotimp……..dar,nu este păcat, am făcut-o din pasiune,am reprezentat Câmpia Turzii în România.

Aici trebuie să fim corecți și să spunem că și colegii noștri de la echipa de fotbal a CSM-ului,la fel și ei au făcut aceste sacrificii….dar cu aceași răsplată.

Oricât o să incercați să distrugeți sportul……pe noi nu veți reuși,pentru că pasiunea și dăruirea noastră pentru sport este mult mai puternică decât o înteleg unele persoane.

Sportul ne-a educat,ne-a dăruit sănătate……..iar rezultatele au venit….

NU CĂUTĂM „VINOVATII”,nu ne interesează,dacă sunt,altcineva va trebuii să ii judece,nu noi……..NOI ne-am dorit doar să avem stabilitate,continuitate si să reușim să aducem sportul din Câmpia Turzii,acolo unde îi este locul.

Doar atât vreau să mai menționez, nu o să dau nume, deoarece nu este important acest lucru……..”VĂ MULȚUMESC, AȚI FOST ADMIRABILI”,voi toți cei care ați făcut parte din cadrul echipei de volei masculin CSM CÂMPIA TURZII, atât în campionatul județean, divizia secundă(A2) cât si în prima ligă(A1),dar și vouă minunațiilor „SUPORTERI”,ai echipei,care ați fost alături de noi la toate meciurile și ne-ați susținut necondiționat.

Cu părere de rău,această pagină își va înceta activitatea!!!
CSM Câmpia Turzii Volei Team
Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Mască obligatorie în jurul școlilor. Amenzi uriașe pentru părinții și bunicii care nu poartă mască

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean,  a anunțat luni că se instituie obligativitatea purtării măștii în jurul școlilor, începând de miercuri. Începând...

Închide