inTurda.ro

Pe surse: Avram Gal viitor senator din partea Pro Romania Social Liberal

Pe surse: Avram Gal viitor senator din partea Pro Romania Social Liberal

Pe surse: Avram Gal viitor senator din partea Pro Romania Social Liberal
octombrie 12
20:41 2020

Partidul PRO România Social-Liberal s-a format recent prin fuziunea dintre PRO România și ALDE. PRO România Social-Liberal va avea o viziune liberală în ceea ce privește economia și de incluziune socială în domeniul educației, sănătății, drepturilor salariale.

Conform unor informații pe surse, reprezentanții PRO Romania Social Liberal au purtat negocieri privind stabilirea listei pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie 2020.

Pe județul Cluj, cel va deschide lista pentru Camera Deputaților din partea PRO Romania Social Liberal este domnul Remus Lăpușan – Președinte PRO România Cluj, iar fotoliul de Senator ar reveni unui membru ALDE. Întrucât a avut cel mai mare scor politic din județul Cluj la alegerile locale din 27 septembrie, Gal Avram – Președinte ALDE Câmpia Turzii, ar fi cel care va deschide lista pentru Senat din partea PRO Romania Social Liberal pe judetul Cluj.

Gal Avram a fost candidatul ALDE pentru Primăria Câmpia Turzii, la alegerile locale și s-a clasat pe locul 3 în lupta electorală, ALDE fiind singurul partid, alături de PNL și PSD, care a intrat în Consiliul Local.

Noua formațiune își dorește să devină a treia forță politică, în măsură să ajute la salvarea României din criză și să protejeze drepturile câștigate de români. PRO România Social-Liberal se va opune măsurilor de austeritate și va propune soluții concrete în baza experienței de bună guvernare a celor doi foști premieri – Victor Ponta și Călin Popescu Tăriceanu.

 

 

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de secretar general al municipiului

Municipiul Turda organizează în data de  12 noiembrie 2020 concurs de promovare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de...

Închide