inTurda.ro

IPJ Cluj, detalii despre perchezițiile de la Câmpia Turzii!

IPJ Cluj, detalii despre perchezițiile de la Câmpia Turzii!

IPJ Cluj, detalii despre perchezițiile de la Câmpia Turzii!
octombrie 13
09:54 2020

Luni, 12 octombrie 2020, un echipaj al Jandarmeriei au descins acasă la președintele CSM Câmpia Turzii. Din informațiile Ziarului21, s-au efectuat percheziții și la Sala Sporturilor din oraș.

Iată ce spune IPJ despre acțiunile de ieri:

În cursul zilei de 12 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Câmpia Turzii, cu sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au efectuat 2 percheziții în locații situate pe raza municipiului Câmpia Turzii, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Turda.

În urma perchezițiilor derulate au fost ridicate în vederea consolidării probatoriului mai multe suporturi electronice de stocare a datelor informatice și diverse înscrisuri.”, a transmis IPJ Cluj.

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Război în USR-PLUS Cluj. Ungureanu și-a anunțat plecarea din filiala USR Cluj, dar va rămâne în partid: „Din 2016 am fost săpat de colegi”

Deputatul clujean Emanuel Ungureanu a anunțat printr-un live făcut pe pagina sa de Facebook că va părăsi filiala USR-PLUS Cluj,...

Închide