inTurda.ro

Dorin Lojigan: Dragii mei, am simțit pe propria piele efectele acestui virus (Covid-19)

Dorin Lojigan: Dragii mei, am simțit pe propria piele efectele acestui virus (Covid-19)

Dorin Lojigan: Dragii mei, am simțit pe propria piele efectele acestui virus (Covid-19)
octombrie 15
18:29 2020

Dragii mei, am simțit pe propria piele, alături de mulți oameni dragi mie, efectele acestui virus. Aceste măsuri care intră în vigoare de astăzi au rolul de a vă proteja pe voi, cei care nu ați fost infectați până acum, precum și pe cei care sunt în categoriile de risc ridicat.

Tratament-standard pentru Covid-19 nu există și nici vreo soluție-minune nu există, însă minunea putem fi noi, toți, prin aplicarea prevederilor menționate în acest comunicat. Dacă 2 luni de zile, între martie și mai, am avut tăria și responsabilitatea de a sta în case, de ce nu am face-o și acum? Dacă atunci am sesizat pericolul, de ce nu am face-o și astăzi? Haideți să dăm dovadă de devotament față de semenii noștri și față de medicii care, 24 de ore din 24, veghează la siguranța și sănătatea acelora dintre noi care sunt internați sau care sunt în stare gravă, la Terapie Intensivă. Sănătatea noastră de mâine este suma deciziilor de astăzi!”, a transmis Dorin Nicolae LOJIGAN – primarul Municipiului Câmpia Turzii, care este testat pozitiv cu Covid-19!

Iată mai jos comunicatul emis de Primăria municipiului Câmpia Turzii, care prevede măsurile speciale luate de autorități privind combaterea Coronavirus:

In Campia Turzii incidenta cazurilor active pozitive cu virusul Sars-Cov-2 a crescut alarmant

Share

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
Unde s-a intervenit astăzi pentru salubrizarea orașului

Unde se intervine astăzi pentru salubrizarea orașului nostru. Echipele Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Turda desfășoară acțiuni de cosire...

Închide