inTurda.ro

In weekend ne vedem la Teatru!

In weekend ne vedem la Teatru!

In weekend ne vedem la Teatru!
octombrie 15
08:18 2020

In weekend ne vedem la Teatru!

Încheiem programul aniversar cu ocazia împlinirii a 72 de ani de Teatru la Turda cu patru spectacole care ne vor umple de energie șibună-dispoziție!

Vineri, 16 octombrie, de la ora 19.00, așteptăm la supercomedia ULTIMA HALTĂ ÎN PARADIS – cel mai jucatspectacol al TNAMT, în regia lui Andrei Mihalache.

Sâmbătă, 17 octombrie, de la ora 19.00,  vom avea un spectacolpus în scenă de către echipa Teatrului Dramatic Elvira Godeanu din Târgu Jiu. EU ȘI IUBITA MEA  este un spectacol muzical în regia șiscenografia lui Marian Negrescu.  Eu și iubita mea” a avut premieramondială în West End, la Victoria Palace Theatre, Londra, pe 16 decembrie 1937. Pe 1 mai 1939, spectacolul a fost filmat și transmisla televiziune, fiind printre primele dăți când se realiza acest lucru.Spectacolul original s-a jucat de 1646 de ori.

Tot  în colaborare cu Teatrul Dramatic Elvira Godeanu, avemduminică, 18 octombrie de la ora 19.00, drama OMUL CU FLOAREA ÎN GURĂ , după un text de Luigi Pirandello, regiaCristian Ioan.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, pe care îi așteptăm duminică de la ora 11.00, la spectacolul FRUMOASA ȘI BESTIA, regia Andrei Mihalache.

Pentru mai multe detalii despre fiecare spectacol puteți accesa: www.facebook.com/teatruturda , www.teatrulaureliumaneaturda.ro

Rezervări la tel. 0264 322 952

Bilete online: https://www.tomtix.ro/evenimente-teatrul-national-aureliu-manea-turda-62

așteptăm cu drag la Teatru!

Share

Related Articles

Citește articolul precedent:
VIDEO/Foto: Accident mortal în județul Cluj, două persoane decedate

Un grav accident rutier soldat cu doi morti, s-a  produs în apropiere de localitatea Izvorul Crișului. Potrivit ISU Cluj O...

Închide